Este deja de notorietate felul în care, după ce a fost ajutat și promovat de Niculae Bădălău, după ce a fost constant sprijinit de actualul președinte, Marian Mina, deputatul Alexandru Andrei a trădat. Nu prea ştie nimeni care sunt propriile sale merite pentru a fi unde este azi, însă, e clar, mai vrea o tură în Parlamentul României!

Pe de altă parte, se pare că Alexandru Andrei nu este nici la PNL într-o poziție prea bună, cum nici Toma Petcu se pare că nu este, după cum rezultă din comentariul de mai jos. Cum ar veni, nimeni nu i-ar vrea, dar n-au de ales…

Un internaut i-a reproșat lui Dumitru Beianu faptul că pe listele PNL apar Alexandru Andrei și Toma Petcu.

Răspunsul lui Dumitru Beianu a fost unul năucitor: „Să știți că multe decizii, în Parlament, sunt hotărâte la nivelul liderilor și impuse celorlalți. În plus, cei doi deputați au fost de mare folos PNL în activitatea ultimului an și filialei Giurgiu, inclusiv mie, în pregătirea și câștigarea alegerilor locale. Așa că, vă rog, înlocuiți dezamăgirea cu pretenții pe măsură pentru mandatul viitor”.

Ştim toţi CUM au fost ei de ajutor PNL, dar, în fine, fiecare pasăre, indiferent de greutate, pe limba ei piere.

Aproape că nu are sens să ne legăm acum de „deciziile hotărâte”- din comentariul elitistului Beianu. Cel puţin, nu în acest material.

Însă, ceea ce este cam umilitor pentru „vedetele” PNL-ului giurgiuvean este abordarea pe care Beianu o are.

Practic, cu alte cuvinte, Beianu răspunde că el și PNL Giurgiu, probabil că și Dan Motreanu, absentul președinte al PNL Giurgiu, nu i-ar cam fi vrut pe Alexandru Andrei și pe Toma Petcu. Cum s-ar zice, poate că meritau alţii, oameni devotaţi, de seamă, cu rezultate, apreciaţi şi respectaţi…. Dar, nah, dacă tot s-au nimerit și dacă tot i-au fost utili lui Beianu, alegătorii nu au decât să se învețe cu asta și să ceară mai mult pe viitor?!

Ce ar putea să ceară mai mult un alegător de la Alexandru Andrei, pentru un viitor mandat? Ce le-a oferit, ca să poată cere mai mult? Să dea şi el cu „bună ziua”, ca să vorbească mai mult de 3 minute în Parlament? Lui Toma Petcu, alt traseist căruia i se mai spune şi „cârtiţa”, ar putea să-i ceară măcar să nu doarmă în pat, ci în Parlament, ca să mai fie și el prezent la ședințe?! Şi amândurora, la pachet, le-ar putea cere, de exemplu, ca, data viitoare, să dea un vot pozitiv măcar pentru dublarea alocaţiilor. Că, până acum, s-au opus.

Astea sunt standardele „elitiste” ale PNL Giurgiu, standarde pe care, poate involuntar sau poate nu, un traseist ca Beianu le recunoaște și le arată public, fără rezerve. Interesant de văzut cum îi va lăuda pe cei doi, dacă va merge în campanie cu ei, în faţa oamenilor. După comentariul prezentat mai sus, ne imaginăm că ar putea fi cam aşa: E, au şi ei părţile lor bune… De fapt, doar o parte bună. Aceea că m-au ajutat pe mine să ajung preşedinte. Şi… cam atât. Succes!

Ce legătură au toate astea cu Giurgiu, cu modernizarea, cu dreptatea, cu profesionalismul, cu „reclădirea”?

Spuneţi voi, stimaţi giurgiuveni!

RGN

1 COMENTARIU

  1. […] Este deja de notorietate felul în care, după ce a fost ajutat și promovat de Niculae Bădălău, după ce a fost constant sprijinit de actualul președinte, Marian Mina, deputatul Alexandru Andrei a trădat. Nu prea ştie nimeni care sunt propriile sale merite pentru a fi unde este azi, însă, e clar, mai vrea o tură […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: WOW! Dumitru Beianu nu și-i asumă pe Alexandru Andrei și Toma Petcu? Noroc că l-au ajutat pe el … […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.