Recunosc că mereu m-am întrebat de ce dracului l-au detaşat pe băiatul ăsta din Giurgiu tocmai la Craiova. De ce? Chiar nu s-a găsit şi pentru el un locşor călduţ undeva, mai aproape de Giurgiu? Nu ştiu, într-o instituţie cu atribuţii similare, cu un salariu aferent, să nu sufere domnişorul tocmai în pandemie liberală.

Sau l-au vrut toţi prietenii cât mai departe de partea feminină din… oricare dintre noi? Nu ştiu, întreb şi eu!

Nu de alta, dar despre Bogdan Bratu ştiu toate regionalele din România câte rezultate profesionale are… Ce, voi n-aţi auzit de aşa ceva? Nici noi. Dar o fi ştiind, dracului, careva ce face p-acolo. Numai şefii lui se pare că nu.

Uite, de exemplu, colegii lui susţin că domnul Bratu lucrează zi şi noapte. Fără oprire. Mai ales noaptea. Mai exact, pe la 02.00, când nici câinii nu mai au chef de lătrat. Şi ce face mai exact directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova? Osteneală la greu, nu ştim noi d-astea…

S-a umplut facebook-ul cu mesajul ăsta, e pe toate grupurile Ministerului Transporturilor, iar surse ne-au transmis că ar fi vorba despre aceeaşi biată femeie, subordonată a sa de altfel, care a şi depus, în iunie, o plângere pentru hărţuire sexuală la adresa giurgiuveanului(mă întristează să fac completarea asta) Bogdan Bratu.

Recitiţi AICI: ULTIMA ORĂ/ SURSE: Şeful DRDP Craiova, giurgiuveanul Bogdan Bratu, ar fi acuzat de hărţuire sexuală de către o colegă de serviciu http://giurgiu-net.ro/archives/72628

Am fost primii care au scris despre caz. Nu ne-a contrazis nimeni, dar nici nu s-a autosesizat nimeni. Cei de la CNAIR şi fraţii lor mai mari de la Ministerul Transporturilor au băgat capu’ n ciment precum struţii cu(pardon!) COVID. Fără gust, fără miros şi conjunctivită.

Ştim, ne scuzaţi! PNL-iştii n-au ei timp de d-astea: hărţuiri, nepotisme, afaceri cu statul, diplome falsificate, necalificaţi etc. Pentru că, ce dracului, ei sunt foarte ocupaţi, foarte ocupaţi, evident, cu cei 1.567 de mii de kilometri de autostradă pe care îi vor inaugura în anul 2345, când, probabil, vom avea muncitori androizi supuşi, deci programaţi să nu pârască asemenea comportamente.

Deviante. Căci sursele noastre nu ne-au minţit niciodată şi, ca atare, nici noi pe dumneavoastră!

Maleficent

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.