Pompierii giurgiuveni au anunţat că, în această dimineață, o femeie din municipiul Giurgiu a solicitat ajutorul pirotehniștilor după ce a găsit, în podul casei, mai multe obiecte ce păreau a fi elemente de muniție.

„Aceasta desfășura activități de curățare și igienizare în pod în momentul în care a văzut acele obiecte ascunse într-un colț și a apelat numărul unic de urgență 112.
Echipa pirotehnică a ISU Giurgiu s-a deplasat imediat la fața locului, constatând că este vorba despre trei tuburi cartuș de infanterie, de calibrul 14,5 mm.
Acestea au fost ridicate, transportate şi depozitate în siguranţă, urmând să fie distruse în poligonul de specialitate”, anunţă ISU Giurgiu, într-un comunicat de presă.

1 COMENTARIU

  1. […] Pompierii giurgiuveni au anunţat că, în această dimineață, o femeie din municipiul Giurgiu a solicitat ajutorul pirotehniștilor după ce a găsit, în podul casei, mai multe obiecte ce păreau a fi elemente de muniție. „Aceasta desfășura activități de curățare și igienizare în pod în momentul în care a văzut acele obiecte ascunse într-un colț și […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: O giurgiuveancă a chemat pompierii, după ce a găsit, în podul casei, trei tuburi de cartuş de i… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.