Odihnit şi relaxat, după… uimitoarea călătorie din vestul ţării(pe banii cui, apropo?), Dumitru Beianu îşi face loc în gânduri, printre j’de milioanele de proiecte pentru judeţul nostru, şi i se pune pata pe o angajată a Consiliului Judeţean Giurgiu.

Mai exact, enervat la culme, se pare, de tupeul doamnei de a-l contrazice, noul preşedinte al CJ Giurgiu vrea să-i tragă doamnei o dreaptă peste ochi, pe care să n-o mai uite, în următorii 4 ani.Şi-i spune, printre altele, că i-a luat la ţintă pe cei care scriu pe Facebook în timpul serviciului. Cum ar veni, eşti dată afară, nu te mai chinui!?

O, dar ce onorabil, dle Beianu! Dacă nu-i ştiam pe ai dumneavoastră, plângeam niţel. Dacă vă ştiam mai bine, nici nu ne mira…Doar tânărul Adrian Chiran, un no name în esenţă, are voie să stea pe FB, în timpul serviciului la Ministerul Mediului, dar doar dacă înjură PSD?

Cum adică, domnule Beianu? Dacă doamna respectivă are „tupeul” să nu fie de acord cu dumneavoastră, în doctrină etc., şi are curajul să o spună public, o executaţi politic, fără milă, după ce aţi criticat toată viaţa dvs politică, în toate cele 6-7 partide, cu lacrimi în ochi, că ar fi făcut alţii, adversari?

Îi băgaţi doamnei pumnul în gură cu atâta forţă, încât să simtă tot judeţul cine-i şefu’? Sau cum? Nu de alta, dar s-au prins şi nehotărâţii că or să aibă de suferit la maximum toţi cei nedispuşi să vă laude necontenit.

Să vă fie ruşine şi că i-aţi spus doamnei cu pricina că nu este un „reper în administraţie”. Ca să o necăjiţi.

Au fost vremuri când, am fost prezentă acolo, i-aţi sărutat mâna, tocmai pentru că este un reper.

Ruşine!

P.S.: Redacţia Giurgiu Net anunţă că va prezenta orice caz de abuz asupra oricărui angajat din orice instituţie pulblică, ce nu va accepta nicio formă de dictatură, în următorii ani! Aici suntem, aveţi curaj!

Foto trucaj pamflet

1 COMENTARIU

  1. […] Odihnit şi relaxat, după… uimitoarea călătorie din vestul ţării(pe banii cui, apropo?), Dumitru Beianu îşi face loc în gânduri, printre j’de milioanele de proiecte pentru judeţul nostru, şi i se pune pata pe o angajată a Consiliului Judeţean Giurgiu. Mai exact, enervat la culme, se pare, de tupeul doamnei de a-l contrazice, noul preşedinte al […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: E VAI Ş-AMAR! Noii boşi PNL Giurgiu din instituţiile publice ameninţă angajaţii pe faţă? […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.