Ambiţiile prosteşti se plătesc. De data asta, din bani publici. Deşi am atras atenţia, în mod repetat, că actualul primar Mihai Dobre nu mai poate ocupa o funcţie publică, timp de 3 ani, fiind declarat incompatibil, gurile rele ne-au luat peste picior.

Iată că am avut dreptate şi Mihai Dobre nu poate fi validat pentru un nou mandat. Bani aruncaţi pe apa sâmbetei…

„Agenția Națională de Integritate a transmis judecătoriilor și tribunalelor o listă cu peste o sută de candidați la alegerile locale găsiți definitiv în incompatibilitate sau în conflict de interese. Dacă au fost realeși, mandatele lor trebuie invalidate. (…) ANI atrage atenția că, potrivit legii în vigoare, persoanele care au primit decizii definitive de incompatibilitate sau conflict de interese nu mai pot ocupa o funcție electivă vreme de trei ani”.

1 COMENTARIU

  1. […] Ambiţiile prosteşti se plătesc. De data asta, din bani publici. Deşi am atras atenţia, în mod repetat, că actualul primar Mihai Dobre nu mai poate ocupa o funcţie publică, timp de 3 ani, fiind declarat incompatibil, gurile rele ne-au luat peste picior. Iată că am avut dreptate şi Mihai Dobre nu poate fi validat pentru […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: La Mihăileşti, Giurgiu, alegeri DEGEABA. Mihai Dobre, incompatibil. Mandatul său, nevalidat […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.