Preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău a postat un mesaj, după alegeri, pe pagina sa de Facebook, mesaj pe care îl redăm integral:

„Dragi prieteni,

În calitate de preşedinte al PSD Giurgiu, doresc să le mulţumesc giurgiuvenilor care ne-au acordat încrederea lor, la alegerile de duminica trecută!Îi felicit pe toţi primarii social-democraţi care au câştigat un nou mandat, îi respect şi le mulţumesc pentru curajul de a rămâne alături de noi, după toate presiunile şi ameninţările la care au fost supuşi! Au demonstrat că realizările sunt cele care vorbesc pentru un gospodar şi le doresc mult succes în finalizarea tuturor proiectelor de dezvoltare a localităţilor pe care le administrează!

De asemenea, îi felicit şi le mulţumesc tuturor candidaţilor noştri, tinerilor care au luptat până în ultima clipă! Să nu vă descurajaţi! Trebuie să mergeţi mai departe, pentru că sunteţi valoroşi, pentru că voi aveţi puterea să schimbaţi în bine tot ce înseamnă administraţie şi politică! A fost doar o etapă şi ştiu că veţi câştiga!

Marian Mina, te felicit pentru că ai luptat cu o „maşinărie” meschină, nemaiîntâlnită, până acum, în judeţul nostru. Chiar şi în aceste condiţii, ai obţinut un scor bun, mai ales în municipiul Giurgiu, unde eşti învingător! Sunt mândru de realizările tale la conducerea Consiliului Judeţean Giurgiu şi ştiu că drumul tău politic şi administrativ nu se va opri aici, dimpotrivă! Atât de mulţi giurgiuveni au arătat că au încredere în tine şi pentru ei merită să lupţi, în continuare!

Mi-ar fi plăcut să le pot spune „felicitări” şi celor de la PNL, dar ştim cu toţii în ce condiţii au câştigat aceste alegeri, la Giurgiu. Oricum, sper că vor îndeplini toate promisiunile făcute în campanie şi le cer să lucreze pentru cei care i-au votat, NU pentru partid şi NU pentru ei înşişi! Dumnezeu să ne ajute! Eu rămân alături de dumneavoastră şi voi pune în continuare priceperea şi puterea mea în slujba judeţului nostru!”

1 COMENTARIU

  1. […] Preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău a postat un mesaj, după alegeri, pe pagina sa de Facebook, mesaj pe care îl redăm integral: „Dragi prieteni, În calitate de preşedinte al PSD Giurgiu, doresc să le mulţumesc giurgiuvenilor care ne-au acordat încrederea lor, la alegerile de duminica trecută!Îi felicit pe toţi primarii social-democraţi care au câştigat […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Niculae Bădălău: „Îi felicit şi le mulţumesc tuturor candidaţilor noştri, tinerilor care a… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.