Când vă duceţi voi în judeţ şi daţi mâna cu oameni sărmani, a căror principală problemă o reprezintă pensiile, ce le spuneţi, măi, PNL-işti, după ziua de azi?

Să vă voteze candidaţii… pentru ce? Dacă VOI, la nivel central, NU aţi demonstrat că sunteţi în stare să găsiţi resurse pentru a le da oamenilor banii cuveniţi, pentru ce să vă aleagă primarii, consilierii, preşedintele de CJ? Ca să facă ce? Să ridice cu toţii din umeri, în următorii ani, găsind tot felul de scuze pentru incompetenţa lor?

Ce le spuneţi bătrânilor care se uită la voi cu speranţă? Că nu mai sunt bani pentru că aţi daţi răsplata politică unora care v-au rotunjit vouă cifrele electorale? Că, dacă le măriţi pensiile, se cheamă pomană electorală, în mintea voastră, şi mai bine nu… Ce le spuneţi?

Ce le spuneţi părinţilor elevilor, cu toţii aiuriţi de măsurile halucinante luate privind începerea şcolilor? Că le daţi voi primari şi preşedinte de CJ care să facă ce? De ce nu au făcut până acum? Ce le spuneţi PROFESORILOR, greu încercaţi, în aceste vremuri?

Ce le spuneţi giurgiuvenilor, domnule Toma Petcu, deputat PNL, care azi aţi votat împotriva majorării pensiilor cu 40%, dar şi majorării salariilor profesorilor, conform legii, când vă aplecaţi ca să sărutaţi poala alegătorului? Că, dacă vă mai dau şi dvs un vot, la iarnă sau la primăvară, poate au şansa să-şi cumpere mai mult decât o pâine, un lapte, un paracetamol şi un ou, pe zi?

Doamne, dă-le, Doamne, românilor, mintea de pe urmă şi PNL-iştilor ceea ce merită! AMIN!

1 COMENTARIU

  1. […] Când vă duceţi voi în judeţ şi daţi mâna cu oameni sărmani, a căror principală problemă o reprezintă pensiile, ce le spuneţi, măi, PNL-işti, după ziua de azi? Să vă voteze candidaţii… pentru ce? Dacă VOI, la nivel central, NU aţi demonstrat că sunteţi în stare să găsiţi resurse pentru a le da oamenilor banii […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Deputatul PNL de Giurgiu Toma Petcu a spus NU majorării pensiilor cu 40%, dar şi creşterii salari… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.