În campania electorală, băieţii de dreapta, ăia cu gura mare, dar fără fapte, sunt dispuşi să spună orice. ORICE, ca să câştige! Pe-o parte se laudă, pe alta se scuză că n-au bani tocmai pentru ceea ce promit.

Am intrat în posesia unui pliant ce va fi distribuit, de mâine, în toate satele din România, inclusiv în judeţul Giurgiu.

Haideţi s-o luăm pe rând!

Conform legii, trebuia să creşteţi alocaţiile cu 50%! V-aţi c**at în ea de Constituţie! Ne scuzaţi!

Conform legii, trebuia să creşteţi pensiile cu 50%. V-aţi c**at în ea de Constituţie! Ne scuzaţi!

Să fim serioşi, zilierii şi sezonierii i-aţi trimis la Merkel, la cules de sparanghel! Unde sunt ceilalţi? În carantină?! N-au unde să muncească şi o să vă confruntaţi cu ei, cât de curând, că le va ajunge cuţitul la os.

Câte locuri de muncă aţi creat de când luaţi salarii de la noi? Avem peste 1 milion de şomeri, acum, făcuţi rapid, din cauza politicilor voastre de dreapta! NU mai daţi vina pe COVID-19, că, săracu’ virus se pare că n-a reuşit să omoare atâţia oameni cât se omoară… oameni între ei!

În ceea ce priveşte „dezvoltarea locală”, de unde dracului luaţi ca să investiţi atâţia bani, dacă voi nu aveţi fonduri pentru pensii, salarii şi alocaţii? De unde îi luaţi? Nu le mai daţi primarilor ce le-aţi promis ca să treacă la voi? În ce univers paralel investiţi acolo, ca să ştim şi noi şi să ne teleportăm!

Dacă puneţi o mână a unui bătrân pe prima pagină, credeţi că bătrânul respectiv nu ştie să citească? Voi chiar credeţi că nu ştie că i-aţi măcelărit dreptul la o viaţă decentă?

Cică daţi subvenţii fără număr… În care an? 2200? Câte subvenţii aţi ratat de dat, până acum, şi câţi fermieri sunt nevoiţi să îşi închidă afacerile, pentru că aţi avut voi de plătit poliţe către străini?

Atunci când vă duceţi cu pliantele astea la oamenii simpli de la ţară, vă aşteptaţi să vă sărute dreapta sau cum? Credeţi că ei nu simt sărăcia şi bătaia de joc din prezent?! Ba da.

Să nu ziceţi că nu v-am spus! Ne auzim pe 28 septembrie, pentru conformitate!

Schimbaţi sloganul, vă rugăm, în: Guvernare în slujba fiecăruia din PNL!

1 COMENTARIU

  1. […] În campania electorală, băieţii de dreapta, ăia cu gura mare, dar fără fapte, sunt dispuşi să spună orice. ORICE, ca să câştige! Pe-o parte se laudă, pe alta se scuză că n-au bani tocmai pentru ceea ce promit. Am intrat în posesia unui pliant ce va fi distribuit, de mâine, în toate satele din România, […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: PNL face mişto de România, de GIURGIU: Noi vă dăm miliarde, dar voi nu le vedeţi! […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.