Incredibil, cât tupeu! PNL-iştii arată cu degetul spre alţii, în timp ce ei, nestingheriţi, fac exact ceea ce nu trebuie, fix ceea ce reclamă la alţii. Ne sfidează pe toţi şi încalcă, iată, flagrant, Legea electorală.

Ieri, 30 august 2020, pe demonstrate, în Ghimpaţi, Comana şi pe Drumul Giurgiu-Ghimpaţi, erau încă bannere sau panouri cu chipurile lui Dumitru Beianu şi candidaţii la funcţia de primar: Aurel Enache(Comana), Paşol de la Schitu şi Constantin Cărăpănceanu de la Ghimpaţi.

Acestea toate trebuiau date jos de joia trecută, înainte de începerea campaniei electorale!

Dacă aveţi voi Puterea acum, credeţi că puteţi face orice şi vi se cuvine totul?

Pentru că ceea ce fac PNL-iştii a întrecut orice imaginaţie, a bătut de mult PDL-ul la asemenea fapte şi suntem convinşi că românii, giurgiuvenii în speţă îi vor… trata ca atare, în curând. Doamne ajută!

1 COMENTARIU

  1. […] Incredibil, cât tupeu! PNL-iştii arată cu degetul spre alţii, în timp ce ei, nestingheriţi, fac exact ceea ce nu trebuie, fix ceea ce reclamă la alţii. Ne sfidează pe toţi şi încalcă, iată, flagrant, Legea electorală. Ieri, 30 august 2020, pe demonstrate, în Ghimpaţi, Comana şi pe Drumul Giurgiu-Ghimpaţi, erau încă bannere sau panouri cu […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: PNL-iştii calcă în picioare Legea electorală! BANNERE ŞI PANOURI uriaşe, în Ghimpaţi, Comana… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.