Ieri, utilajele Apelor Române excavau în albia râului Neajlov, lucrările având, teoretic, drept scop consolidarea malurilor râului respectiv.

Însă, în loc să folosească tot pământul excavat în scopul propus, basculante ale primarului Aurelia Simion, candidat la încă un mandat din partea PNL, erau umplute cu acesta. Basculanta ar fi avut ca destinaţie un depozit de agregate minerale pe care îl deţine un văr de-al primarului Simion.

Acţiunea a fost surprinsă de Radu Stan, localnic şi candidat la Primărie din partea Partidului Social-Democrat, cel care a blocat basculanta ca să nu părăsească zona şi a sunat la 112.

„Dragi cetățeni !
Până acum nu am postat nimic pe Facebook, dar consider că este cazul sa stopăm sustragerile ilegale de pământ și alte minerale naturale din comuna noastră de către varul primarului (Basică) cu ştirea primarului.

Astăzi(26. 08.2020), i-am surprins escavând din râul Neajlov cu doua excavatoare aparținând celor de la Apele romane care încărcau basculele proprietate personală ale lui Basică.

Am blocat mașina încărcată care trebuia sa ajungă lângă fabrica de la Vînatorii Mici unde are depozit de pământ și balast varul primarului.
Am sunat la 112 și a fost trimis șeful de post Pincu Costel care a întocmit proces verbal urmând sa soluționeze cazul.
Basică a declarat ca duce pământul cu ştirea primarului la cimitirul din Vînatorii Mari, dar când ne-am deplasat acolo, terenul indicat era deja nivelat și pusă piatra pe deasupra, folosindu-se de asta doar ca pretext.
Zilele următoare voi transmite alte informații despre lucrurile ilegale care se fac in comuna noastră de către primar.
O seara frumoasa!!!”, a scris pe pagina sa de Facebook Radu Stan.

Vom reveni cu amănunte pe acest subiect.

1 COMENTARIU

  1. […] Ieri, utilajele Apelor Române excavau în albia râului Neajlov, lucrările având, teoretic, drept scop consolidarea malurilor râului respectiv. Însă, în loc să folosească tot pământul excavat în scopul propus, basculante ale primarului Aurelia Simion, candidat la încă un mandat din partea PNL, erau umplute cu acesta. Basculanta ar fi avut ca destinaţie un depozit de […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: FOTO: Anchetă la Vânătorii Mici! Basculante pline cu pământ din râul Neajlov, cărate la rudel… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.