A debutat zilele acestea, la Giurgiu, o campanie de donare sânge – ”Donează și tu sânge! Implică-te și câștigă un premiu!”.

Totul a plecat de la situația dificilă în care se află Centrul de Transfuzie Sanguină Giurgiu, acolo unde activitatea de recoltare sânge este la un nivel foarte scăzut, cu toate că rolul sângelui în efectuarea operațiilor chirurgicale, urgențelor medicale, tratamentul accidentelor este unul decisiv.


Din acest punct de vedere, pentru orice spital lucrurile sunt simple. Ai sânge disponibil, salvezi vieți. Nu ai sânge …..
Județul Giurgiu se află pe ultimele locuri din țară la numărul de donatori, iar această campanie ”Donează și tu sânge! Implică-te și câștigă un premiu!”, își propune să schimbe acest lucru.
Inițiativa și sprijinirea financiară a acestei campanii îi aparține dlui Grătianu Cristian, în condițiile în care Centrul de Transfuzie Sanguină Giurgiu, din lipsă de fonduri cât și datorită unei legislații restrictive, nu poate recompensa donatorii cu premii.

Nu este deloc de neglijat nici premiul care poate fi câștigat – Un iPhone 11, un televizor Samsung LED sau un card cadou Travel FREE.

Dincolo de obiectivul campaniei, noi ca și comunitate, indiferent de păreri personale, afinități politice, poziție socială, profesie, situație materială etc., atunci când e vorba de proiecte sociale ce presupune colaborare și empatie față de cel de lângă noi, trebuie să demonstrăm că avem resursele, voința si implicarea necesară transformării acestor proiecte în unele de succes.

Vezi mai multe informații despre campania ”Donează și tu sânge! Implică-te și câștigă un premiu!” pe www.gratianu.ro, Facebook: Donare Sânge – Grătianu Cristian și/sau vino la Centrul de Transfuzie Sanguină Giurgiu (în incinta Policlinicii Giurgiu, etaj 2).

Așadar, nu mai sta deoparte, implică-te!

1 COMENTARIU

  1. […] A debutat zilele acestea, la Giurgiu, o campanie de donare sânge – ”Donează și tu sânge! Implică-te și câștigă un premiu!”. Totul a plecat de la situația dificilă în care se află Centrul de Transfuzie Sanguină Giurgiu, acolo unde activitatea de recoltare sânge este la un nivel foarte scăzut, cu toate că rolul sângelui în […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: GIURGIU: ”Donează și tu sânge! Implică-te și câștigă un premiu!” […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.