Am mai scris despre acest subiect, dar este important să nu fie dat uitării cazul Primăriei din Adunaţii Copăceni, judeţul Giurgiu. Pentru că cei care recurg la asemenea metode pentru a-i convinge pe oameni să li se alăture, vor veni în faţa dumneavoastră ca să vă spună că, de fapt, ei şi doar ei sunt „băieţii buni”. De aşa bunătate mai bine ne lipsim, ne iertaţi!

Evident, nu este singurul şi nici nu va fi ultimul caz de acest gen, dar ceea ce i s-a întâmplat edilului, proaspăt şi „nesilit de nimeni” trecut în bărcuţa PNL, Dan Rusu, reprezintă, fără îndoială, o premieră în administraţia giurgiuveană.

Frumos era dacă PNL-iştii şi instituţiile lor – pe care le-au căpuşat cu tot felul de nespecialişti, de când sunt la guvernare- ne-ar fi dat şi nouă o premieră în ceea ce priveşte proiectele, realizările lor. Aşa, au „rupt gura târgului” cu o amendă uriaşă, aplicată, ATENŢIE!, de Prefectura Giurgiu, pentru nepredarea unor documente.

Incredibil, dar adevărat! Prefectura s-a transformat în organ de dat amenzi, ca-ntr-o veritabilă „democraţie” de dreapta. E mai rău decât pe vremea PDL-iştilor, fără îndoială, deşi metodele sunt recunoscute ca fiind ale lor. Şi-apoi, cine e în PNL dacă nu tot PDL-ul?

Primăria Adunaţii Copăceni a primit, prin semnătura doamnei Puţaru, care se pare că se ocupă şi cu aşa ceva, când n-are atribuţii la… mediu, pentru că n-ar fi trimis nişte documente la OCPI.

Conform legii, amenda este cuprinsă între 10.000 şi 100.000 de lei. Ghiciţi cât a primit primarul social-democrat? Maximum!

La scurt timp după asta, Dan Rusu a apărut în poze cu şefii PNL Giurgiu care au anunţat că au pus laba pe el. Scuzaţi exprimarea, dar dacă aşa-i vorba!

A dracului coincidenţă.

Vă garantăm că vom afla dacă, acum că merge cu Tomiţă, Alexuţu şi Beni braţ la braţ, Rusu va mai şi plăti uriaşa amendă!

Urâtă politică, băieţi! Şi oamenii s-au săturat. Pariu?

1 COMENTARIU

  1. […] Am mai scris despre acest subiect, dar este important să nu fie dat uitării cazul Primăriei din Adunaţii Copăceni, judeţul Giurgiu. Pentru că cei care recurg la asemenea metode pentru a-i convinge pe oameni să li se alăture, vor veni în faţa dumneavoastră ca să vă spună că, de fapt, ei şi doar ei sunt […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Primarul, sancţiunea de 1 miliard şi… ţuşti în barca PNL-ului. Adunaţii Copăceni, amendă r… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.