Într-o recentă emisiune la TV Giurgiu, candidatul PNL la Primăria Giurgiu, Adrian Anghelescu, a declarat că el e „sărac” şi că ar face, oricând, schimb de avere cu oricare dintre contracandidaţii săi. Foarte mişto declaraţia! Vă credem, însă doar la partea a doua. Că oricine vrea să aibă mai mult 😀 Sperăm că nu ăsta este, de fapt, motivul pentru care vreţi să ajungeţi primar al municipiului nostru, că mai ştim noi pe cineva…

„Eu sunt sărac, aşa mă consider, nu îmi place luxul. Merg la orice notar, în orice secundă, să facem schimb de avere, cu doar 25% din averea oricărui candidat al meu!”, a spus Anghelescu, la emisiunea menţionată.

Ruşinică, ruşinică, „Aviatorul Minciunică”!

Ori ne credeţi proşti, ori chiar nu ştiţi ce înseamnă „a fi sărac”. Ne adresăm şi dumneavoastră, dar şi domnului Beianu, cu un discurs similar cu al dvs.

Asta, pentru că n-oţi fi avut curiozitatea, timpul şi cheful necesar, probabil, ca să vedeţi o familie cu adevărat amărâtă(noroc cu campania asta, că descoperiţi şi dvs Giurgiu, dle Anghelescu!)

Dacă aveaţi doar o casă şi-o maşină, cum se spune că vă „lăudaţi” prin târg, mai ziceam. Deşi, nici atunci nu vă puteaţi numi „sărac”. Deocamdată, chiar nu sunteţi.

Conform declaraţiei de avere a lui Adrian Anghelescu, „modestul” Aviator are vreo cinci proprietăţi şi patru autoturisme. Săracu’ de el!

Astfel, cele cinci proprietăţi sunt în Bucureşti, respectiv judeţul Giurgiu, cu suprafeţe cuprinse între 50 şi 140 de metri pătraţi, patru sunt pe numele său, una este pe numele soţiei. Pentru una dintre case, cea din Otopeni are un credit imobiliar, iar pentru celelalte au fost încheiate contracte de vânzare-cumpărare. Cea mai recentă achiziţie este din 2014, o casă în comuna Stăneşti.

Anghelescu mai are şi un teren în suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi, în judeţul Prahova. Are şi patru carduri de debit, la două bănci, dar şi certificate de trezorerie.

Anghelescu, aşa „sărac” cum se pretinde, are patru maşini: un BMW, un Suzuki Samurai, un Wolkswagen Passat şi un Mini Morris.

Săracu’ Anghelescu are şi un salariu de 156.000 de lei, plus o indemnizaţie de 10.383 lei, de la Consiliul Local Giurgiu. Dar, tot conform declaraţiei de avere, Anghelescu are şi o pensie de 180.000 de lei.

Doamne, ce milă ne e de dumneavoastră, domnule PNL-ist, candidat la Primăria Giurgiu! Serios, uite, o să facem chetă prin oraş să strângem bani, poate n-aveţi de campanie, de mâncare. Să nu vă taie ăştia lumina, domnule Aviator!

Altfel, ce să mai spunem, domnule Anghelescu, să dea Dumnezeu să ajungem toţi aşa de săraci ca dumneavoastră!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.