Este vorba despre Marius Laurenţiu Frîncu, un tânăr, în vârstă de 26 de ani, cu studii superioare, de profesie inginer agronom.

Vă amintim că primarul Adrian Florin Şerban a „dezertat”. Mai exact, a trecut la al treilea partid, de când a fost ales. A câştigat cu ALDE, a fost sprijinit în toate proiectele sale de către PSD şi acum s-a lăsat păcălit de PNL.

Surse politice ne-au transmis că lui Şerban PNL-iştii i-au promis vreo 5 miliarde de lei vechi la rectificare, dar şi asfaltarea unor străzi. Cum le-or asfalta, Dumnezeu ştie, întrucât Primăria Daia nu are contracte de finanţare pentru acestea. Nu ştim nici de unde vor da miliardele alea, la rectificare, că parcă se plângeau că nu sunt bani la buget, că e criză…

De asemenea, aceleaşi surse politice ne-au spus că, pentru a-l „încuraja”, ca să nu zicem momi, i-ar fi fost aduse câteva utilaje în comună, care au zăcut acolo vreo 2 zile, până a semnat ca să treacă la PNL. Ce „coincidenţă”, după aceea, utilajele au dispărut.

Ştie toată lumea faptul că tot ce s-a realizat în comuna Daia, în ultimul mandat, se datorează echipei PSD conduse de Niculae Bădălău şi Marian Mina. Ca atare, se pare că actualul primar are mari şanse să piardă la scor Primăria Daia, pentru că oamenii ar fi nemulţumiţi inclusiv de cum a vândut sau concesionat terenurile agricole din comună.

1 COMENTARIU

  1. […] Este vorba despre Marius Laurenţiu Frîncu, un tânăr, în vârstă de 26 de ani, cu studii superioare, de profesie inginer agronom. Vă amintim că primarul Adrian Florin Şerban a „dezertat”. Mai exact, a trecut la al treilea partid, de când a fost ales. A câştigat cu ALDE, a fost sprijinit în toate proiectele sale de […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: ULTIMA ORĂ: PSD Daia are un nou preşedinte […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.