La Floreşti-Stoeneşti se cam poate orice. Pentru PNL, se pare. După ce a fost acuzată că ar fi participat la un sondaj de opinie în localitatea menţionată, prefectei Aneta Matei i se reproşează şi faptul că ar fi pus tunurile pe administraţia social-democrată, dar şi pe tânărul candidat din partea PSD, Andrei Matache. Am primit la redacţie un mesaj al unui locuitor al comunei Floreşti-Stoeneşti, prin care atrage atenţia asupra a ceea ce se petrece în unitatea administrativ-teritorială respectivă:

„Prefectura lovește din nou! Se pregătesc cu mare tact noi controale în comuna doamnei Aneta Matei, regizate cu maiestrie de institutia pe care o conduce, cu spirit „apolitic” si „impartiala”… Cu mari intarzieri și multe refuzuri din partea unor oameni onorabili, PNL-istii au lansat la atac un vesnic pretendent candidat la functia de primar al comunei Floresti-Stoenesti, domnul Costel Dumitru. Însă, au constatat ca socotelile nu le ies deloc bine in situatia din teren, unde un tanar florestean psd-ist, lansandu-si primul candidatura, este in preferintele majoritatii cetatenilor, fara a recurge la tehnicele de manipulare ale domnului Dumitru…

Andrei Matache

Asumandu-si recent meritele pentru construirea unui pod ce se desfasoara  acum in satul Palanca, obiectiv finantat si depus pe mandatul primarului actual psd-ist….., probabil prin intermediul controalelor vrea sa afle mai multe si despre celelalte obiective realizate de actuala conducere, pentru ca ulterior sa spuna ca le-a facut tot dumnealui.

Costel Dumitru

Noi le dorim succes tuturor candidaților, fie ca cel mai bun sa câștige, iar instituțiile statului să nu uite că au drept obiectiv sprijinirea dezvoltarii administratiei publice locale si niciodata politica, iar asta nu ocazional(si anume in campanie), ci cu caracter permanent.

Va amintiți, dna prefect, juramantul, asa sa imi ajute Dumnezeu!!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.