În urmă cu doar câteva săptămâni, şeful TN Giurgiu şi consilierul lui Beianu, la Mediu, Adrian Chiran a fost oprit de poliţie, în timp ce-şi arăta „potenţa politică”, prin oraş, în maşina de serviciu. Sursele noastre ne-au spus că l-ar fi oprit pentru neacordare de prioritate, el a susţinut că ar fi fost doar un control de rutină. Ştiind că şeful lui e prieten cu Alexandru Andrei care e prieten cu şeful IPJ Giurgiu, este foarte posibil ca acţiunea respectivă să se fi transformat, după câteva telefoane, dintr-o oprire justificată, într-una de control de rutină…

Nici nu mai contează, pentru că, recent, micuţul Chiran le-a aratat iar degetul mijlociu oamenilor legii şi tuturor giurgiuvenilor care respectă regulile de circulaţie, parcând fix pe pista de biciclete.

Măi, copilule, aşa vrei tu să demonstrezi că eşti „cineva”? Aşa exemplu le dai tu tinerilor care ai vrea să te urmeze? Aşa reclamă le faci tu şefilor tăi de la PNL Giurgiu, care te laudă de zici c-au pus mâna pe Einstein 2 dă Giurgiu?

Punem pariu că nici de data asta „senatoru manelist(spunem asta, după ce a văzut toată ţara cu petrecerea lui în care-au rupt manelele) dau cu zaru şase –cinci, n-am nevoie de servici” nu-şi ia nicio amendă?

De la Poliţie poate că nu, dar de la cetăţeni ţi-o iei p-aia maximă, băiete.

În timp ce micuţul Chiran face pe şmecheru’ prin oraş, parcând unde „vrea” muşchii lui, Poliţia Giurgiu se pare că are ordine clare: să păzească 24 din 24 sediul de campanie al lui Marian Măroiu, sub pretextul că ei de fapt stau cu ochii pe tot ce mişcă peste drum, respectiv la magazinul Luci şi Iuli.

Iată ce spun reprezentanţii unităţii respective:

Uşurel, băieţi, uşurel, că mai e puţin şi deveniţi istorie. În toată România, dar mai ales aici, la Giurgiu!

1 COMENTARIU

  1. […] În urmă cu doar câteva săptămâni, şeful TN Giurgiu şi consilierul lui Beianu, la Mediu, Adrian Chiran a fost oprit de poliţie, în timp ce-şi arăta „potenţa politică”, prin oraş, în maşina de serviciu. Sursele noastre ne-au spus că l-ar fi oprit pentru neacordare de prioritate, el a susţinut că ar fi fost doar un […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: „Senatoru” manelist de la TNL Giurgiu parchează unde „vrea” muşchii lui. Poliţia e ocupat… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.