Mă, băieţi, aveţi şi voi oglindă acasă sau v-aţi obişnuit cu imaginea pe care v-o vând pe bani grei fomiştii? Un fel de „photoshop moral” dă dreapta, aşa… Nu ne răspundeţi, era retorică!

L-aţi scos la poză pe Marian Pătuleanu, primarul de la Singureni, ca pe unul dintre cei mai tari primari pe care aţi crezut voi că aţi pus mâna. Gata, e al nostru, am rupt tot, muriţi PSD-işti!

Omul v-a ascultat „oferta”, nu l-a convins şi anunţă că nu pleacă din PSD şi că va candida din partea partidului care chiar l-a ajutat. V-a dat o stângă peste ochi de nu v-aţi văzut, sincer 😀

Azi, v-aţi pus să-l înjuraţi? „Păi, ce-ai făcut, Bobiţă?!”, vorba ceea, că vedem că suntem mare sursă de inspiraţie pentru pixurile galbene.

V-aţi schimbat discursul mai ceva decât Orban paharele, la terase, şi v-aţi apucat să-l beşteliţi, mai ales pe facebook?, de pe conturi false sau cu trişti copii asumaţi TNL-işti care nu ştiu că n-o să aibă vreodată bafta şefuţului lor, Adi Chiran. Dar speră şi ei, nah!

Şi s-au apucat şi blogurile galbene să-l toace pe Pătuleanu, s-a apucat şi Motreanu să spună că-i pute Pătuleanu, după ce-a zâmbit cu el, mândru, alaltăieri, în aceeaşi poză, în casa „împricinatului”.

Toma Petcu nu mai nimerea azi literele, pe Whatsapp, să ordone distribuirea masivă a unei ştiri care ar fi vrut să arate că lor nu le-a mai plăcut, în 2 zile, de Pătuleanu, nu invers :)))))

Şi apoi, cum dracu, Motrene să dai parodia aia de comunicat? Că alaltăieri nu mai puteai de fericit că ţi s-a părut că-l convinseseşi.

Aşa e când eşti refuzat. Cică ălălalt e „cu***vă”, nu tu .

Dar, ca să vă întoarcem „breakingnews-ul”, poate ne răspuneţi: când aţi spus adevărul, PNL-işti? Când aţi crezut că vine la voi sau azi când v-a tras-o, ne scuzaţi!, din motive obiective? Când, Motrene, când, Beiene, când Tomiţă?

Iar e ciumat roşu? Iar e traseist, iar e naşpa şi nu merită să fie primar? Vă ustură rău, băieţi, şi se aude! Ţipaţi şi voi mai în surdină, că râde tot Giurgiu!

A, vi s-a părut vouă „deşteaptă” mişcarea prin care încercaţi să distrageţi atenţia că are PSD „200” de candidaţi pe un loc. Păi, băăăă, copilaşi, PSD are de unde. Are oameni. Are resurse. Are rezultate. Voi? Aţi avut şi voi unu’ singur şi l-aţi pierdut, că e de la PSD 😀

Hai, pa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.