Preşedintele executiv al PSD Giurgiu, Marian Mina, prezent, azi, în conferinţă de presă, alături de primarul din Singureni, Marin Pătuleanu, a spus că acesta” a fost, este şi va fi membru PSD şi candidatul nostru la Primăria Singureni!”

Nu este doar domnul Pătuleanu, vă garantez că vor rămâne alături de noi şi alţi primari cu care domnii de la PNL s-au lăudat în poze. Îi apreciez umorului lui Dan Motreanu care, noroc cu precampania, a început să cunoască şi dumnealui judeţul Giurgiu…. Îi sprijin pe toţi primarii, sunt alături de ei şi voi merge până în pânzele albe ca să se oprească presiunile acestea la care sunt supuşi, în această perioadă. Celor de la PNL le urez succes, dar le amintesc faptul că nu se pot lăuda cu munca preşedintelui Bădălău şi a întregii echipe a PSD Giurgiu! Au avut la dispoziţie 8 ani ca să-şi crească oameni, să-şi promoveze propriii candidaţi. Să ne lase oamenii noştri în pace!”, a declarat Marian Mina.

1 COMENTARIU

  1. […] Preşedintele executiv al PSD Giurgiu, Marian Mina, prezent, azi, în conferinţă de presă, alături de primarul din Singureni, Marin Pătuleanu, a spus că acesta” a fost, este şi va fi membru PSD şi candidatul nostru la Primăria Singureni!” „Nu este doar domnul Pătuleanu, vă garantez că vor rămâne alături de noi şi alţi primari cu […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Marian Mina: „Unii fac poze, noi depunem dosarele de candidatură!” […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.