Au trecut 9 ani de când tânărul Alexandru Căciulan şi-a pierdut viaţa, în timp ce lucra la dezmembrarea unui turn din curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu. Poate unii au uitat despre acest caz, dar familia băiatului şi acum, după aproape un deceniu, îşi caută dreptate în instanţă. Pentru că nici până azi nimeni nu a fost tras la răspundere pentru moartea tânărului, care nu era calificat pentru lucrările la care a fost pus.

Alexandru lucra la societatea Euro Group Tehno a Consiliului Judeţean Giurgiu, director general fiind atunci deputatul de acum PNL Alexandru Andrei.

Recent, la o postare pe Facebook de-ale lui Dumitru Beianu(preşedintele de atunci al Consiliului Judeţean Giurgiu), mama lui Alexandru Căciulan şi fratele acestuia au postat două comentarii cutremurătoare, în care îl acuză pe deputatul Andrei că ar avea partea sa de vină în tragedia familiei lor. Mai mult, deşi Beianu susţine că Andrei era în concediu când s-a petrecut nenorocirea, mama lui Alexandru spune că de fapt deputatul era prezent la lucrarea respectivă.

Azi, într-o emisiune televizată, Dumitru Beianu a fost întrebat de un giurgiuvean de ce nu vorbeşte despre acest caz. În răspunsul său, Beianu contrazice cele afirmate de mama băiatului şi îi ia apărarea lui Alexandru Andrei, evident.

URMĂRIŢI MATERIALUL AICI: https://www.facebook.com/Giurgiu-Net-Oficial-1869080486709220/?__tn__=kC-R&eid=ARA4fLF2dUIbh154CngB3oBJa4hYEmYs0Ge317yyg-1yoORUaXI3vosHyJU37lHmDStGGmSm0WqAb-oG&hc_ref=ARQrCkD-xtVix2V5V6z52k-a-b1nyhFGObv8JFwQRWQniCgGNksJy4jm3usmyudebRA&fref=nf&__xts__[0]=68.ARD0klydWR0cZil0r8nbiGDHXE4uDTxP4k_l3p7E30NHfsVKXOqHqzkUYfWPVeSca56stAEC7wwHuu0owauclpRp3pH7IhoqfjjFZPoaaH2C5zUzAyTGTtSQ8PmNGdojS3swwywxavJCjYZ0deRdst68vQ8nLa1p2RARBf6R2k5zuPLHczvHblmzE4CCD1O-0A9pb13MyyorZck16QKInARZhiBIK0Ekv-FKqzMYzjG17ex8ejjXnHwWBVTzSHpdNVEBmzGhraVnVnp-ZC6RFq_ISuu12iMzdsJNdAfEPOEhHSWJH5fQEFiRaYJ7gRiOhYGbyM4lBiQsgZbiymh0z2CVGkBPB29NJucopvwCb6eXXp3vpmOOwvEyuw

Trageţi dumneavoastră primele concluzii şi noi promitem că vom reveni cu informaţii pe acest subiect!

1 COMENTARIU

  1. […] Au trecut 9 ani de când tânărul Alexandru Căciulan şi-a pierdut viaţa, în timp ce lucra la dezmembrarea unui turn din curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu. Poate unii au uitat despre acest caz, dar familia băiatului şi acum, după aproape un deceniu, îşi caută dreptate în instanţă. Pentru că nici până azi nimeni nu […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Nici acum, după 9 ani, n-a fost găsit vinovatul în cazul morţii băiatului peste care s-a prăbu… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.