Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a postat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook, împotriva PNL pe care îi numeşte: „interlopi politici cu mentalitate mafiotă care faceți trafic de influență la masa Guvernului!”


„Voi, hâzilor, toți cei care vă bateți joc de banul public doar pentru a face din PNL un partid-stat! Pentru a avea toată puterea! Pentru voi, pentru neamurile voastre, pentru a căpușa și a fura în continuare!

Nu sunt bani de măști, nu sunt bani de alocații, nu sunt bani de pensii. Sunt bani doar pentru MITĂ POLITICĂ!!!

Asta face PNL în aceste zile. Cară primari la București sau le promit în țară tot felul de proiecte și bani în schimbul sfintei adeziuni la PNL- partidul-stat. Cine nu cedează, este amenințat și șantajat! PNL nu e în stare să convingă oamenii, de aia încearcă să-i ia cu forța pe cei care au demonstrat că au făcut ceva pentru comunitățile lor.
Le spun tuturor primarilor PSD să reziste presiunilor. Uniți suntem puternici! Nu pot ei șantaja cât pot românii VOTA! Sfârșitul acestor hoți și mafioți este aproape.

De ce tace Iohannis, fostul primar, când partidul lui comite fapte penale una după alta?

PSD va depune azi plângere penală la DNA împotriva tuturor reprezentanților PNL din Guvern și din teritoriu care au transformat instituțiile statului într-un rai al criminalității! Solicit organelor de urmărire penală ca acest dosar să fie soluționat cu celeritate! România nu trebuie scufundată în mocirla penală a Duduienilor galbeni!”, scrie Marcel Ciolacu, pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. […] Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a postat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook, împotriva PNL pe care îi numeşte: „interlopi politici cu mentalitate mafiotă care faceți trafic de influență la masa Guvernului!” „Voi, hâzilor, toți cei care vă bateți joc de banul public doar pentru a face din PNL un partid-stat! Pentru a avea […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: PSD: „Plângere penală la DNA împotriva tuturor reprezentanților PNL din Guvern și din teritor… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.