Candidatul PSD la funcţia de primar al comunei Bulbucata, judeţul Giurgiu, Ionela Spirache, transmite şi prin intermediul nostru o scrisoare către toţi locuitorii comunei menţionate. Ionela Spirache trage la rândul său un semnal de alarmă asupra modului în care acţionează primăriţa din Bulbucata, pe care o acuză de „violenţă”, „minciună”, „ameninţări”. Vă redăm, în rândurile de mai jos, tot documentul ce merită citit până la capăt!

„Dragi consăteni din Bulbucata,

Așa cum știți prea bine, m-am decis să candidez la primărie, poziție care mă onorează, dar mă și obligă, în egală măsură. Motivația acestei decizii este una multiplă și are la bază constatările pe care le-am făcut în perioada cât am ocupat, prin concurs, funcția de secretar al comunei. 

Atunci am simțit supărarea voastră față de nerealizările și abuzurile comise de actuala primăriță, care se impune doar prin violență și prin minciună. În sprijinul celor afirmate de mine, vă relatez un eveniment produs anul acesta în incinta primăriei, care pe mine m-a blocat, pur și simplu. Fără nicio justificare reală, doar pentru ca a avut o opinie diferită, cu acordul și sub privirile  primăriței, băieții ei au linșat-o pe viceprimăriță pe fiul și pe soțul ei, care sunt oameni pajnici și de bun simț. Am asistat la aceasta scenă de un grotism de nedescris. Toți s-au comportat ca animalele turbate.

După acest incident, procuratura a deschis dosar penal, membrii familiei Andrei fiind cercetați pentru ultraj, pentru că doamna vice era în timpul serviciului.

Trecând peste,  dar nu ignorând latura penală a cazului, vă invit la un raționament simplu. Ce Dumnezeu are aceasta femeie care își atacă fizic colega care i-a fost alături la bine și la rău??? Ce Dumnezeu are familia asta care și-a atacat, și-a mințit și si-a trădat nașul de cununie, pe domnul Marian Mina, președintele CJ, care i-a ținut lumânările în biserică și care le-a dat funcții nesperate??? Ce Dumnezeu are familia asta care se vinde doar pentru bani și pentru putere???

Același Dumnezeu pe care îl au și liderii filialei PNL Giurgiu care, cu o nemernicie greu de imaginat, ascunzându-se sub pretextul pandemiei, au dictat și orchestrat băgarea domnului Mina în arest la domiciliu. Măsura care a fost desființată și înfierată fără echivoc de către judecători.

Ce fac primărita și familia ei în continuare, în aceasta campanie? Ceea ce ei știu cel mai bine. Să amenințe și să atace. Zeci de consăteni m-au căutat și mi-au povestit cum au fost amenințati sau cum li s-au promis bani și beneficii ilegale.

Și asta nu este decât o parte din mizeria lor. Despre acestea dețin înregistrări pe care le voi publica în curând.

Oameni buni, toate cele arătate mai sus și faptul ca vă respect și vreau sa-mi cresc civilizat copiii, m-au determinat să iau decizia candidaturii, care de fapt, în condițiile actuale de la Bulbucata, este o adevarată luptă. Mă aștept la cele mai josnice atacuri din partea lor.

Nu îmi este deloc teamă și vreau ca împreună să readucem bunul-simt și civilzația în această comună minunată! Chiar dacă unora vă este teamă de această familie, intrați la urnă singuri și votați doar cum vă dictează conștiința! Numai așa vom câștiga și vom reuși să alungăm din viața noastră această familie care nu a aparținut niciodată Bulbucatei și care a instaurat un regim guvernat doar de ilegalitați.

Încrederea, speranța și unitatea reprezintă puterea noastră!

Împreună reușim!”- Ionela Spirache

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.