Oricare dintre noi, dacă eram Toma Petcu, tăceam dracului în cazul lui Marian Mina! Oricare dintre noi, dacă eram Toma Petcu, am fi refuzat politicos să intrăm, astă-seară, în direct la România TV, ca să evităm ridicolul, penibilul, nenorocirea! Dacă aveam un dram de decenţă, de respect faţă de giurgiuveni sau un strop de „dragoste” faţă de PNL Giurgiu, stăteam în … plapuma noastră, în linişte.

Domnule Toma Petcu, fără supărare, dar n-am văzut atâta disperare, la vreun interviu cu dvs, ca astă seară. Parcă am fi asistat la citaţii ale unor „fetiţe politice”, cu fusta prea scurtă, prinse de organ cu mâna între picioare! Pentru că niciodată, dar niciodată de când îl ştim, Toma Petcu n-a fost mai ţipător, mai agresiv, mai piţigăiat decât… i-a scăpat astă-seară, pe post.

Cine ţipă, ăla e disperat, fără supărare! E demonstrat, citiţi nişte Freud! 😀

În afară de faptul că, din postura de deputat, trimis acolo de giurgiuveni, ar fi trebuit să condamne asemenea abuz pe care l-a trăit Mina, Toma Petcu, dacă era inspirat, rămânea cuminte, cu fripturica la botic, pe maginea patului. De unde se pare că tot comandă legea prin judeţ. Să vă amintim că este ilegal să fie furnizate date din ancheta epidemiologică a oricui? Noi ştim că aveţi prefectura drept preş, dar nu puteţi încălca legea la nesfârşit!

De unde ştie Petcu dacă Mina a mâncat sau nu seminţe, într-o anumită seară, cu cine şi câte? De unde? Zici, dracului, că suntem în filmele ruseşti, cu spioni! Mă, voi prea aveţi timp liber, plătiţi cu banii noştri!

Şi apoi, cum puteţi să puneţi la îndoială rezultatele testelor COVID- 19? Să înţelegem că, dacă şefa DSP, acuzând simptome, a ieşit pozitiv, de fapt e negativ, ca să plece subprefectul Brăgaru în Grecia? Iar Mina, fără simptome, de fapt, e pozitiv, ca să nu vă mai tremure vouă funduleţele de frica lui?

Fără mişto, vă somăm să ne spuneţi public: Cine i-a numărat minutele şi seminţele lui Mina, cât a vobit cu dl Covaci? Îl urmăriţi? Suntem în vreun film cu camera ascunsă şi nu ştim?

Aproape că nici nu mai contează. Marian Mina v-a dat daună totală, pe LEGE şi voi scheunaţi acum ca nişte potăi care ar fi avut potenţial… dacă erau mai mari, mai deştepte şi mai puternice. Ce trist, n-aveţi noroc!

Pentru ceea ce i-aţi făcut preşedintelui Consiliului Judeţean Giurgiu, aţi pierdut procente nu doar în Giurgiu, ci în toată ţara, din cauza abuzului ăstuia nemernic! Şi, oricât aţi schelălăi pe la gardul PNL, băieţi, nu uitaţi, căţeluşii latră, URSUL MERGE!

Hai, pa!

1 COMENTARIU

  1. […] Oricare dintre noi, dacă eram Toma Petcu, tăceam dracului în cazul lui Marian Mina! Oricare dintre noi, dacă eram Toma Petcu, am fi refuzat politicos să intrăm, astă-seară, în direct la România TV, ca să evităm ridicolul, penibilul, nenorocirea! Dacă aveam un dram de decenţă, de respect faţă de giurgiuveni sau un strop de „dragoste” […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: PNL-istul Toma Petcu sau cum să te faci de CACAo la nivel naţional, în cazul Mina. Plus, ditamai … […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.