Săptămâna trecută, PNL-iştii i-au chemat pe primarii giurgiuveni la Guvern, ca la ZOO, şi i-au tratat ca pe nişte prichindei de la grădiniţă. I-au adus acolo, de zici că le-a organizat Tomiţă excursie cu clasa, şi le-au spus doar basme despre bani mulţi. Sigur, cel mai frumos a fost că au avut voie să facă poze cu maimuţa. E ceva!

Li s-o fi părut lor suficientă excursia în Capitală, ca primarii să le fie recunoscători şi să sară-n bărcuţa spartă a PNL? Ghinion!

Iată că PNL-iştii o iau în barbă de la edilii giurgiuveni care nu sunt nişte copii pe care poţi să-i abureşti cu o carte de colorat şi o mângâiere pe ceafă: „dacă eşti cuminte, îţi dă tata o bucăţică de ciocolată!”

Cei mai mulţi dintre edilii care au fost la întâlnirea cu pricina sunt primari cu ştate vechi, care au prins şi alte guvernări de dreapta şi care ştiu prea bine că la PNL(PDL) de la vorbă la faptă e cale lungă. Interminabilă, mai exact.

Ca atare, ei s-au declarat jigniţi de tot ceea ce s-a întâmplat acolo, iar şi mai mulţi sunt foarte supăraţi pe metoda portocalie de încercare de racolare a lor: presiuni, controale peste controale, ameninţări. Şi rămân, astfel, în echipa alături de care, în ultimii ani, au avut cele mai mari investiţii, în toate domeniile, PSD.

Unul dintre ei este chiar primarul Viorel Rotaru despre care colegii de la Giurgiu pe Surse spun că a ieşit învingător, în ultimul sondaj, cu un procent zdrobitor faţă de contracandidatul său de la PNL.

„În comuna Băneasa situaţia este clară: Viorel Rotaru, candidatul PSD, câştigă alegerile cu cel puţin 87%”,
Scriu colegii de la Giurgiu pe Surse, iar ştirea poate fi citită AICI:
http://giurgiupesurse.ro/in-comuna-baneasa-situatia-este-clara-viorel-rotaru-candidatul-psd-castiga-alegerile-cu-cel-putin-87/

1 COMENTARIU

  1. […] Săptămâna trecută, PNL-iştii i-au chemat pe primarii giurgiuveni la Guvern, ca la ZOO, şi i-au tratat ca pe nişte prichindei de la grădiniţă. I-au adus acolo, de zici că le-a organizat Tomiţă excursie cu clasa, şi le-au spus doar basme despre bani mulţi. Sigur, cel mai frumos a fost că au avut voie să facă […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Rând pe rând, primarii giurgiuveni anunţă că rămân în echipa PSD. Şi comuna Băneasa dă se… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.