La câte partide are la activ, în atâţia ani de politică, ai zice că Dumitru Beianu ar trebui să fie mai inspirat în declaraţii. Şi, la cât invocă „sinceritatea”, „fair-play-ul” şi „moralitatea”, de bun simţ ar fi să-şi adapteze măcar discursul din campanie la valorile acestea pe care le cere de la alţii.

Nu ştim ce l-a determinat sau cine i-a şoptit că ar da bine să atribuie PNL succesul proiectelor europene implementate de Consiliul Judeţean Giurgiu, în mandatul lui Marian Mina. Vă amintiţi postarea. A făcut furori. Semăna cu cea a colegului de partid Toma Petcu, în care acesta din urmă susţinea că ar fi făcut el lobby ca Real-Time PCR-ul de la Spital să fie acreditat.

RECITIŢI AICI! Marian Mina, către Dumitru Beianu: „Nici PNL, nici Guvernul Orban şi nici dumneavoastră nu aveţi vreun merit în accesarea de fonduri europene pentru Giurgiu!http://giurgiu-net.ro/archives/72753

Mai nou, Dumitru Beianu, în anunţul său oficial că mai vrea o tură la şefia Consiliului Judeţean Giurgiu, aminteşte de Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu şi zice domnia sa că îl vrea reabilitat integral.

Ce frumos, ne uluiesc… bunele dumneavoastră intenţii exprimate, doar că, ori aţi uitat ori vă faceţi că plouă: EXISTĂ un proiect tocmai pentru acest obiectiv, BLOCAT în acest moment de Guvernul dumneavoastră, la Compania Naţională de Investiţii.

Proiectul ajunsese până în ultima etapa şi, pac, imediat ce a venit ciuma galbenă la putere, s-a şi făcut uitat prin cine ştie ce sertare. Este vorba despre cel mai amplu proiect de reabilitare, modernizare, extindere şi dotare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, de când unitatea sanitară a fost înfiinţată. Şi, ce să vedeţi, a fost întocmit şi depus de echipa CJ Giurgiu, condusă de Marian Mina.

RECITIŢI AICI: Preşedintele CJ Giurgiu: „Marele meu regret îl reprezintă faptul că, în acest moment, este blocat proiectul de reabilitare, extindere şi dotare a Spitalului Judeţean, proiect derulat prin CNI!http://giurgiu-net.ro/archives/72739

Dacă vă păsa atât de mult de Spital, de medicii şi de pacienţii de acolo, de ce nici dumneavoastră şi nici deputaţii „lobby-işti” din Giurgiu n-aţi încercat până acum deblocarea proiectului? Ca să nu se laude Marian Mina cu realizarea?

E, ar fi chiar culmea să vă lăudaţi dumneavoastră cu acesta. Am aprecia şi dacă nu ne-aţi aburi cu chestii gen „nu era bun” etc, că a fost verificat şi urltraverificat, mai trebuia doar să se desfăşoare licitaţia pentru atribuirea lucrărilor.

Mai spuneţi, în anunţul de pe Facebook, faptul că aţi avut dvs. miliarde de… realizări din vremea cât aţi fost preşedinte al CJ Giurgiu. De ce nu vă limitaţi la a le prezenta pe acelea şi se pare că vă întindeţi mai mult decât vă este plapuma?

Fiecare să vină în faţa oamenilor cu faptele sale, cu propriile proiecte, nu cu ideile şi realizările celuilalt, că vă garantăm că giurgiuvenii taxează dur asemenea încercări neinspirate! Pariu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.