Într-o recentă emisiune televizată, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a atras atenţia asupra faptului că firme la care Dumitru Beianu este asociat au lucrări(din bani publici) cu mai multe primării din judeţ.

Cum vrea domnul Beianu să fie preşedinte al Consiliului Judeţean, când firmele dumnealui au contracte cu primăriile? Vi se pare normal aşa ceva? Şi îi recomand să o lase mai uşor la Grădinari! Are o lucrare de executat, un contract semnat, s-o execute. Să nu mai condiţioneze realizarea investiţiei de trecerea primarului de acolo, la PNL!”, a declarat Marian Mina, la Open TV.

De altfel, şi pe Facebook, după „lacrimogenul” anunţ al lui Beianu că mai vrea o tură la şefia Consiliului Judeţean, a primit şi comentarii pe acest subiect.

Vom reveni şi noi cu articole foarte interesante pe acest subiect, în perioada următoare.

Dincolo de vorbele „frumoase” pe care le aşterne pe pagina sa de Facebook, se pare că Dumitru Beianu şi deputaţii Alexandru Andrei şi Toma Petcu n-ar fi chiar aşa de „prietenoşi”, cu unii primari, în teren.

„Gaşca Dumitru Beianu, Toma Petcu, Alexandru Andrei se ocupă doar de presiuni asupra primarilor. Îi ameninţă cu tot felul de controale în cascadă, de la Garda de Mediu, ITM şi Prefectură, pe fondul funciar. În loc ca primarii să se ocupe de administraţie, oamenii aceştia stau doar de controalele lor. Şi nicio amendă nu este sub un miliard de lei vechi. Guvernul PNL nu le-a returnat sumele cheltuite în lupta împotriva COVID, n-au dat nici banii pentru însoţitorii persoanelor cu handicap, dar, iată, îi îngroapă şi mai tare, cu amenzi uriaşe. Vreau să îi întreb pe cei de la PNL, în toţi anii aceştia, de ce nu v-aţi format o ehipă în fiecare comună şi vreţi să luaţi tot social-democraţii?”, a declarat Marian Mina, la aceeaşi emisiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.