Cezar Magureanu( alintat in parlament cu apelativul Somnorici) nu s-a deconectat ombilical nici o secunda de la Imparatul Iliescu, omul care l-a introdus in politica si care l-a facut senator cand nici in vise nu indraznea sa spere. In cel mai fericit caz, Magureanu ar putea fi mana moarta din PDL prin care Lucian Iliescu isi asigura un contracandidat lejer din partea PDL Giurgiu. Aceeasi schema a fost folosita si in campania electorala trecuta numai ca in locul d-lui Magureanu se afla atunci un politician deja uitat: Gicu Iorga!

O dovada a obedientei fata de Imparat a d-lui Magureanu ar fi telefoanele disperate pe care le-a dat in ultima sedinta de Consiliu Municipal catre consilierii PDL, telefoane prin care ii certa la greu pentru ca au votat impotriva propunerii d-lui Iliescu de a concesiona un teren din piata centrala unde …. se mai construieste un hipermarket!

Nu il vom crede NICIODATA pe presedintele PDL Oras, Cezar Magureanu, atata timp cat consilierii municipali vor vota proiectele meschine ale Imparatului ce guverneaza dupa bunul sau plac orasul Giurgiu. Mita Baston, ai legatura!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.