Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a contestat carantinarea sa forţată iar astăzi Instanţa i-a dat câştig de cauză! Marian Mina ar fi trebuit să iasă din sechestrarea impusă de Prefectura Giurgiu, prin Direcţia de Sănătate Publică şi „asigurată” de Poliţia Giurgiu, abia pe 3 august!

Ceea ce i s-a întâmplat social-democratului giurgiuvean Marian Mina reprezintă probabil o premieră în România, iar cazul său a fost perceput ca atare de români: a fost un abuz de proporţii, din interese pur politice, o acţiune ilegală pentru care normal ar fi să răspundă toţi cei implicaţi! Şi penal şi moral şi politic!

Vă reamintim că Marian Mina a aflat din presă faptul că a fost carantinat forţat de către DSP Giurgiu, pe motiv că ar fi fost contact direct al şefului ISU Giurgiu, Radu Covaci, confirmat cu virusul COVID 19.

DSP Giurgiu nu a emis NICIO decizie oficială în acest sens, dar au pus poliţia să-l hărţuiască. Nu au vrut să ia în seamă declaraţiile lui Mina, potrivit cărora s-ar fi întâlnit cu Radu Covaci doar câteva minute, afară, şi mai aveau şi măşti. Mai mult, preşedintele CJ Giurgiu a făcut două teste COVID, ambele fiind NEGATIVE. Nici asta n-a contat.

PNL-iştii care controlează acum toate instituţiile se pare că aveau un scop precis: să-l ţină închis în casă pe Mina, ca să-şi poată face treburile politice, nestingheriţi. Chiar Marian Mina a declarat acest lucru, completând cu faptul că „miza era să fie carantinată toată organizaţia PSD Giurgiu”.

Mina a fost păzit 24 de ore din 24 de poliţişti poziţionaţi la uşa sa.

Teroare, abuz, ilegalităţi cât cuprinde!

Doar că efectul acţiunii ăsteia incredibile a fost unul de boomerang pentru minţile neluminate care au pus-o la cale. Toată ţara i-a înjurat şi i-a blamat şi am înţeles cu toţii că sunt în stare de orice ca să-şi atingă obiectivele politice. Oricăruia dintre noi i s-ar putea întâmpla aşa ceva, numai că AZI instanţa din Giurgiu a arătat că se face DREPTATE!

DEMISIA, Aneta Matei! DEMISIA, Mirel Brăgaru! DEMISIA, Claudia Micu! Daţi-vă DEMISIA toţi care aţi sechestrat un giurgiuvean, în baza a nimic!

Soartă sau karma sau Dumnezeu, cum doriţi: cea care l-a ţinut cu forţa în casă pe preşedintele CJ Giurgiu, directoarea de la DSP Claudia Micu, a fost confirmată pozitiv la testul COVID-19. Deşi a negat că ar fi avut contact cu şefii din Prefectură sau din alte deconcentrate, martori susţin altceva.

Aşteptăm să se facă dreptate şi în acest caz!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.