Direcţia Judeţeană de Transport, Administrarea Drumurilor şi Control Trafic Giurgiu a fost dotată, cu sprijinul CJ Giurgiu, cu un autoturism Dacia Duster.

„Autoturismul este echipat cu instalație portabila de cântărire axa cu axa și totală a autovehiculelor agabaritice de transport marfă, instalația fiindu -ne foarte utilă pentru prevenirea și controlul transportului agabaritic pe drumurile județene. Valoarea ansamblului este de 163.000 lei cu TVA şi a fost achiziționat cu fonduri europene, în cadrul proiectului TEN-ROBG418.
Mulțumim domnului președinte al CJ Giurgiu, Marian Mina, pentru susținere!”, scriu reprezentanţii DJT Giurgiu, pe Facebook.

2 COMENTARII

  1. […] Direcţia Judeţeană de Transport, Administrarea Drumurilor şi Control Trafic Giurgiu a fost dotată, cu sprijinul CJ Giurgiu, cu un autoturism Dacia Duster. „Autoturismul este echipat cu instalație portabila de cântărire axa cu axa și totală a autovehiculelor agabaritice de transport marfă, instalația fiindu -ne foarte utilă pentru prevenirea și controlul transportului agabaritic pe drumurile județene. […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Consiliul Judeţean Giurgiu, noi dotări pentru Direcţia de Transport, cu fonduri europene […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.