Băieţii ăştia disperaţi de la PNL, respectiv PNL Giurgiu continuă să ne uimească prin abuzuri peste abuzuri, înregistrate în premieră în istoria României. În istoria politică, economică şi socială a ţării ăsteia. Nu degeaba am ajuns toţi să ne spunem: bă, pe cuvânt, nici PDL-ul nu era aşa de nemernic!

Aşa este, nu era! Pentru că PNL-ul de azi e doar o adunătură a celor mai trişti şi frustraţi PDL-işti, completat totul cu garnitură de PNL-işti pierzători şi înfometaţi. Şi face ravagii! RAVAGII!

De ceea ce sunt capabili au arătat deja, la Giurgiu, sechestrând un adversar politic, cu impresia că aşa îşi arată ei muşchii. Au dat-o în bară maxim, iar asta o vor simţi curând, la vot.

Un nou caz uluitor este acela al unui alt giurgiuvean, singurul care şi-a depus dosarul pentru o funcţie la DRDP Bucureşti- SND Bucureşti Sud, George Ţigănilă. El a participat la un concurs pe care l-a şi câştigat. În afară de faptul că n-a mai concurat nimeni pe aceeaşi funcţie, din documentul de mai jos reiese şi că giurgiuveanul şi-a obţinut succesul pe bune:

George Ţigănilă, ştie toată lumea, este apropiatul lui Marian Măroiu şi a decis să rămână alături de el când Măroiu a hotărât să candideze din partea PSD la Primăria Giurgiu.

Ce-au făcut nemernicii ăştia care au impresia că se pot juca aşa cum vor ei cu legea? Au anulat concursul(??!!), pentru că cică nu au fost respectate procedurile. Mă, voi sunteţi sănătoşi la cap? Dacă procedurile n-ar fi fost respectate, înseamnă că VOI nu le-aţi respectat când aţi organizat concursul! Lăsaţi un om fără serviciu ca răzbunare doar pentru că nu vă mai suflă vouă în ceafă? Chiar aveţi impresia că puteţi face orice în ţara asta?

Voi chiar credeţi că o să ne carantinaţi, aşa, pe capete, doar dacă îndrăznim să ridicăm vocea la voi? Că ne lăsaţi pe noi sau familiile noastre fără serviciu dacă nu vă semnăm adeziunea? Mă, băieţi, voi realizaţi că declanşaţi un tsunami pe care nici Doamne-Doamne al PNL-ului nu-l va mai putea opri?

Voi vă daţi seama că mergeţi din greşeală în greşeală? Dacă vă pupa pe voi, Ţigănilă era bun, dacă nu mai vrea, îl executaţi? Pe el şi pe oricine îndrăzneşte să se lepede de metodele voastre?

Ruşine, PNL Giurgiu, nici nu meritaţi să purtaţi numele acesta! Şi Lucian Iliescu se ruşinează cu voi, să nu mai zicem de Brătieni!

RUŞINE!

1 COMENTARIU

  1. […] Băieţii ăştia disperaţi de la PNL, respectiv PNL Giurgiu continuă să ne uimească prin abuzuri peste abuzuri, înregistrate în premieră în istoria României. În istoria politică, economică şi socială a ţării ăsteia. Nu degeaba am ajuns toţi să ne spunem: bă, pe cuvânt, nici PDL-ul nu era aşa de nemernic! Aşa este, nu era! Pentru […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: DOVADĂ! Nu eşti cu PNL? Vor să te duci dracu’! Pentru că un giurgiuvean a ales altă echipă, … […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.