Senatorul social democrat Cristian Marciu declară că şi în opinia sa este un abuz ceea ce i se întâmplă președintelui Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, aflat în carantină, deși testele efectuate au arătat că este negativ la infecția cu coronavirus.

”Carantinarea forțată a domnului președinte al Cosiliului Județean, Marian Mina, reprezintă o încălcare a drepturilor omului și, implicit, a locuitorilor din județul Giurgiu.

Asta prin prisma împiedicării bunei funcționări a activității administrative din cadrul Consiliului Județean.

Acum câteva zile, persoane politice din județ cereau o campanie electorală ”fair play”. Păi, chiar cu „fair play” a început!

Sper ca cei responsabili de această situație să fie trași la răspundere iar domnul președinte Mina să-și poată relua activitatea cât mai repede, în folosul tuturor locuitorilor din județ”, a declarat senatorul Cristian Marciu.

1 COMENTARIU

  1. […] Senatorul social democrat Cristian Marciu declară că şi în opinia sa este un abuz ceea ce i se întâmplă președintelui Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, aflat în carantină, deși testele efectuate au arătat că este negativ la infecția cu coronavirus. ”Carantinarea forțată a domnului președinte al Cosiliului Județean, Marian Mina, reprezintă o încălcare a drepturilor […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Senatorul Cristian Marciu: „Carantinarea forțată a preşedintelui Cosiliului Județean, Marian M… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.