Fraţilor, este de Doamne fereşte ce se întâmplă la Giurgiu(şi nu numai) acum, în prag de alegeri! Toate acţiunile unora dintre PNL-işti şi a unora (sau prin unii )dintre reprezentanţii lor din instituţii publice denotă o disperare maximă, dar demonstrează şi că numai intenţii bune nu pot avea pentru giurgiuveni cei care sunt capabili de asemenea lucruri.

Nu ştim ce-a fost în mintea ălora care au gândit treaba de mai jos sau de ce li s-a părut că o să-i aplaude lumea. Măgăria pe care au încercat să i-o facă preşedintelui Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, se va întoarce, fără îndoială, împotriva lor! Punem pariu pe un nou mandat de preşedinte al CJ Giurgiu!

După ce a bubuit presa locală cu informaţia că şeful ISU Giurgiu, Radu Covaci, a fost depistat pozitiv la testul COVID-19, tocitele creioane galbene au şi început să scrie că acesta s-ar fi întâlnit cu Marian Mina şi, sub umbreluţa cuvântului „pamflet”, anticipau că Mina va intra în carantină.

Vai, ce coincidenţă! La câteva zile, Direcţia de Sănătate Publică Giurgiu chiar asta a şi decis. Incredibil, dar se pare că tot Giurgiu înregistrează primul caz din ţară în care o persoană află dintr-un comunicat de presă că este carantinată. Pentru că Marian Mina nu a fost înştiinţat oficial că a fost băgat cu forţa în carantină. Conform legii, ar fi trebuit să semneze o declaraţie în acest sens. ASTA!

Deşi Mina a tot spus că a avut o întrevedere de doar câteva minute cu Radu Covaci şi că amândoi purtau mască, deconcentratele Prefecturii PNL-ului de la Giurgiu s-au făcut că nu aud. Şi s-au gândit să încerce să-l pună niţel pe „pauză”. Deşi rezultatele la cele două teste ale sale au ieşit NEGATIV.

Tare frică vă este de Marian Mina, domnilor şi doamnelor, dacă trebuie să-l închideţi cu forţa în casă, ca să fiţi voi liniştiţi! Tare frică!

Rămâne întrebarea, doamna prefect, că şi noi avem sursele noastre potrivit cărora v-aţi întâlnit personal nu doar cu Radu Covaci, ci şi cu alţii, chiar dacă susţineţi că aţi ţinut şedinţe on-line: de ce dumneavoastră sunteţi liberă ca pasărea cerului, iar pe social-democratul Mina(pe care l-aţi amendat tot abuziv, dacă ne întrebaţi pe noi) vreţi să-l ţineţi prizonier la domiciliu?

Marian Mina a postat, în urmă cu câteva momente, un mesaj pe Facebook despre ceea ce i s-a întâmplat:

 „Ciuma galbenă a ridicat abuzul pe cele mai înalte culmi. Poliția politică a Prefecturii acționează fără pic de discernământ împotriva adversarilor politici. De 5 zile stau închis în casă în baza unui comunicat de presă emis de DSP Giurgiu.

Am două randuri de teste negativ concludente și, cu toate acestea, sunt prizonier la domiciliu și sunt verificat de forțele de ordine dacă nu cumva am încălcat condițiile arestului la domiciliu fără faptă. Nici până în ziua de azi nu am primit decizia de carantinare și nu am semnat nimic în sensul acesta. Voi depune plângeri penale împotriva tuturor autorilor abuzului”.

Stimaţi giurgiuveni, asemenea abuzuri trebuie taxate dur, la maximum, pentru că ni se poate întâmpla oricăruia dintre noi. Dacă, doamne fereşte, ajungem să spunem altceva decât vor ei să audă, dacă ne declarăm împotriva aberaţiilor lor, de orice fel, dacă nu-i votăm, dacă nu suntem cu ei, o să ne închidă pe toţi, într-un fel sau altul?

Orban cam aşa zice…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.