Consiliul Judeţean Giurgiu a câştigat şi va implementa un proiect european privind modernizarea Drumului Judeţean 503 Giurgiu – Ghizdaru – Gara Stăneşti – Gara Chiriacu – Toporu – Limită judeţ Teleorman.

Astăzi, a avut loc lansarea oficială a proiectului, finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, la sala de şedinţe a CJ Giurgiu.

La conferinţa de presă au participat membrii echipei de implementare, dar şi administratorul public al judeţului, Cristian Grătianu.

Proiectul prevede modernizarea a peste 32 de kilometri de drum şi are o valoare de circa 80 de milioane de lei. În acest moment, suntem în stadiul evaluării ofertelor aferente licitaţiei şi sper ca în toamnă să semnăm contractul pentru proiectare şi execuţia lucrărilor!”, a spus Cristian Grătianu.

La rândul său, managerul de proiect, Monalisa Jureschi, a oferit toate informaţiile despre unul dintre cele mai aşteptate proiecte de infrastructură rutieră din judeţul Giurgiu.

Obiectivul general al proiectului este reprezentat de creşterea gradului de accesibilitate a zonelor rurale şi urbane din judeţul Giurgiu, situate în proximitatea reţelei TEN-T, prin modernizarea DJ 503, pe traseul Giurgiu – Ghizdaru – Gara Stăneşti – Gara Chiriacu – Toporu – Limită judeţ Teleorman. Obiectivele specifice sunt modernizarea a peste 32 de kilometri de drum judeţean şi deservirea a 78.881 de locuitori de o infrastructură secundară modernizată care asigură accesul la coridoarele TEN-T”, a spus Monalisa Jureschi.

Reprezintă o mare bucurie pentru mine şi pentru echipa mea de la Consiliul Judeţean faptul că am reuşit să respectăm încă o promisiune făcută giurgiuvenilor! Astăzi, a fost lansat oficial proiectul privind modernizarea Drumului Judeţean 503: Giurgiu – Ghizdaru – Gara Stăneşti – Gara Chiriacu – Toporu – Limită judeţ Teleorman.

Cred că este singurul drum judeţean din Giurgiu care n-a beneficiat de reabilitare, în ultimii 30 de ani. Însă, iată că noi am reuşit să obţinem fonduri europene pentru aceasta!
Proiectul are o valoare de aproape 80 de milioane de lei şi este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

Îi felicit şi le mulţumesc tuturor colegilor din echipa de implementare pentru cât au muncit ca acest proiect să intre în linie dreaptă! Ştiu cât de nerăbdători sunt locuitorii satelor tranzitate de DJ 503 ca să meargă pe asfalt, tocmai de aceea îmi doresc ca procedurile să se desfăşoare fără probleme, ca să putem demara lucrările cât mai repede!”, spune despre această realizare, pe pagina sa de Facebook, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina.

1 COMENTARIU

  1. […] Consiliul Judeţean Giurgiu a câştigat şi va implementa un proiect european privind modernizarea Drumului Judeţean 503 Giurgiu – Ghizdaru – Gara Stăneşti – Gara Chiriacu – Toporu – Limită judeţ Teleorman. Astăzi, a avut loc lansarea oficială a proiectului, finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, la sala de şedinţe a CJ Giurgiu. La conferinţa de […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: VEŞTI EXCELENTE! Proiectul pentru modernizarea Drumului Judeţean 503 Giurgiu-Toporu a intrat în l… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.