În cadrul conferinţei de astăzi a PSD Giurgiu, fostul preşedinte al organizaţiei municipale a PNL Giurgiu, Marian Măroiu şi-a motivat decizia de a reveni în PSD.

„Le mulţumesc tuturor pentru încredere şi că mi-au dat posibilitatea ca, după 10 ani, să revin acasă. Revin, astfel, în PSD cu toată convingerea că voi face o figură frumoasă la alegerile locale şi ştiu că oamenii vor înţelege de ce am făcut acest pas. Au fost foarte multe informaţii primite de la oamenii din Giurgiu cu care am stat de vorbă şi mulţi mi-au spus că ar fi mai bine să candidez din partea PSD, pentru că acesta este singurul partid căruia îi pasă de oameni.

Giurgiu are nevoie de o administraţie serioasă, trebuie să dezvoltăm acest oraş care, ştim cu toţii, e la pământ. Şi cred că împreună cu echipa PSD Giurgiu putem face acest lucru! Este un moment foarte emoţionant pentru mine şi familia mea, dar un moment foarte important şi pentru organizaţia municipală a PNL Giurgiu care a decis să mă urmeze. PSD este partidul care ne reprezintă la acest moment şi vreau să aveţi încredere că voi fi primarul municipiului Giurgiu!”, a declarat Marian Măroiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.