Din marea „Cină cea de Taină” care trebuia să fie azi la Albele a ieşit un fel de: „mai bine comandam la Tofan, ca să nu ne mai chinuim, serios!”. În afară de faptul că la marea întâlnire a PNL-iştilor, plătită de Prefectură, deci de noi toţi, n-au venit toţi primarii pe care sperau Tomiţă, Aneta, Alex şi Beni că i-au fraierit, chiar şi cei care au fost au cam făcut mişto de Tom şi Jerry ăştia din PNL Giurgiu.

Da, mă, bine, vă credem, ne daţi miliarde prin Prefectură, deşi nu e legal. Da, mă, bine vă credem, ne faceţi ce nu ne-aţi făcut două mandate cât aţi fost la conducerea judeţului. Vă credem, bine, mulţumim, facem o poză, la revedere, ne vedem la închiderea urnelor, pe 27!

Surse din PNL Giurgiu ne-au transmis că Tomiţă şi Beianu aveau nişte feţe la petrecere, de zici că le-a zis la Horoscop că mai bine stăteau în carantină, în următorii ani :D. Ca să nu se mai facă de râs. Alexandru Andrei părea cel mai vesel, ca de obicei, cu glumele lui de… rahat turcesc. Că el oricum nu prea face diferenţa între glume cu el şi glume despre el. Râd primarii, Alexandre, dar nu cu tine, ci de tine, pariu?

În fine, cică petrecerea de azi a PNL Giurgiu sponsorizată de Prefectura Giurgiu a fost un mare FIASCO, un preludiu trist, scurt şi elocvent pentru ce va să fie pe 27 septembrie.

PNL Giurgiu, hai, PA!

1 COMENTARIU

  1. […] Din marea „Cină cea de Taină” care trebuia să fie azi la Albele a ieşit un fel de: „mai bine comandam la Tofan, ca să nu ne mai chinuim, serios!”. În afară de faptul că la marea întâlnire a PNL-iştilor, plătită de Prefectură, deci de noi toţi, n-au venit toţi primarii pe care sperau Tomiţă, […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Ce ŢEAPĂ şi-a luat azi PNL Giurgiu, la Cabana Albele! […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.