Colegii de la Giurgiu Acum au prezentat, săptămâna trecută, un articol incendiar despre afacerile familiei deputatului PNL de Giurgiu Alexandru Andrei. Potrivit jurnaliştilor de la publicaţia amintită, prin cele două firme pe care le administrează soţia deputatului, avocatul Mădălina Ciobanu, acestora le intră în case foarte multe milioane, din contracte cu primării. Deci, din banii statului.

“Firmele soților Andrei prosperă nu doar din contracte de execuții lucrări cu primăriile din județ, dar și cu cele de asistență juridică, tot cu primăriile, pe care soția acestuia, avocata Mădălina Ciobanu, le contractează, pe bandă rulantă imediat ce soțul ajunge deputat.

După cum reiese din declarația de interese publicată pe site-ul Camerei Deputaților, primăriile din județ au contribuit substanțial la averea soților Andrei . Cele două firme prin care se derulează afacerile sunt SC Euro Invest SRL Giurgiu  și SC Ignifire Expert SRL.

SC Euro Invest SRL Giurgiu este firma prin care soţia deputatului PNL a primit contracte de la primăriile din judeţ: Roata de Jos, Găiseni, Schitu, Toporu, Clejani, Mihăilești, Mârșa, Izvoarele etc. toate din circumscripţia electorală a lui Alexandru Ioan Andrei. (Informaţiile se regăsesc în declaraţia de interese a alesului)”, au scris colegii de la Giurgiu Acum.

Întregul articol poate fi citit AICI: https://giurgiu-acum.ro/deputatul-andrei-alexandru-venituri-fabuloase-din-contracte-cu-primariile-din-judet/

Fotografia ne aparţine şi este un pamflet ce trebuie tratat ca atare.

1 COMENTARIU

  1. […] Colegii de la Giurgiu Acum au prezentat, săptămâna trecută, un articol incendiar despre afacerile familiei deputatului PNL de Giurgiu Alexandru Andrei. Potrivit jurnaliştilor de la publicaţia amintită, prin cele două firme pe care le administrează soţia deputatului, avocatul Mădălina Ciobanu, acestora le intră în case foarte multe milioane, din contracte cu primării. Deci, din banii […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: InspiRaţia de Marţi: Mie-mi plac contractele, ce bine-i în PeNeLe… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.