Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a spus, ieri, în conferinţă de presă, că a primit amendă săptămâna aceasta şi că a şi plătit-o.

„Am fost amendat pentru că nu am purtat mască, în aer liber, fiind în curtea unui primar, într-un loc privat. Consider că este un execes de zel din partea Poliţiei Giurgiu, însă corect ar fi să fie judecaţi cu aceeaşi unitate de măsură şi Dan Motreanu, deputaţii PNL şi cei care au fost fotografiaţi într-un spaţiu închis. Fără mască şi fără să păstreze distanţa. Dacă e lege, să fie pentru toată lumea!”, a spus Marian Mina.

1 COMENTARIU

  1. […] Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a spus, ieri, în conferinţă de presă, că a primit amendă săptămâna aceasta şi că a şi plătit-o. „Am fost amendat pentru că nu am purtat mască, în aer liber, fiind în curtea unui primar, într-un loc privat. Consider că este un execes de zel din partea Poliţiei Giurgiu, […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Marian Mina: „Am fost amendat pentru că nu am purtat mască, în aer liber. PNL-iştii, fotografi… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.