Domnilor de la PNL Giurgiu, doamnelor şi domnilor din Prefectura Giurgiu, ce trebuie să se întâmple ca să vă opriţi odată din ce naiba faceţi voi? Că se pare că e doar un joc politic inconştient, dar foarte periculos pentru oamenii simpli! Ce urmăriţi şi sunteţi conştienţi de urmările faptelor voastre?

Aşa cum arătam în materialul anterior, recent au avut loc descinderi ale deconcentratelor şi la Centrul pentru Persoane Vârstnice din Onceşti. În urma controlului, din cauza chiuvetelor neinscripţionate, Direcţia Sanitar Veterinară a decis să suspende activitatea de catering în unitatea respectivă. Mai exact, la Centrul din Onceşti nu mai poate fi pregătită hrana bătrânilor.

Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a atras azi atenţia că s-ar fi urmărit chiar închiderea Centrului respectiv. De ce? Poate pentru că primarul din Stăneşti a anunţat că se alătură echipei PSD? O fi vorba de vreo răzbunare? Dar ce facem, domnilor, ne jucăm cu vieţile oamenilor din ambiţii pur politice?

Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a depus, după decizia DSV, documentaţia necesară pentru înregistrarea, la Centrul Onceşti, a serviciului social cu activitate de cantină. Asta, pentru a le putea pregăti beneficiarilor hrana. DSV şi-a dat iniţial OK-ul, eliberând înregistrarea sanitar-veterinară aferentă.

Conducerea DGASPC a mers, ulterior, la sediul DSV pentru a le fi semnat actul respectiv şi, incredibil, ambii directori ai Direcţiei Sanitar-Veterinare Giurgiu au intrat de ieri în concediu medical şi nu mai are cine să semneze documentul.

Ca atare, de mâine, cei 40 de bătrâni de la Centrul Onceşti nu mai pot primi hrană caldă.

Cum se poate aşa ceva? Adică, sunteţi în stare să blocaţi activitatea unei întregi instituţii(DSV) ca să puneţi beţe în roate DGASPC Giurgiu? Voi realizaţi că vă jucaţi aici cu sănătatea, cu vieţile unor oameni?

Îi condamnaţi să mănânce cartofi cruzi, să pună zahăr pe pâine şi să fie cuminţi, ce le faceţi?

Şi apoi, ne puteţi spune ce li s-a întâmplat celor doi directori de la DSV de-au intrat în concediu medical, amândoi odată? Sunt constipaţi sau au, Doamne fereşte, COVID? Că dacă au, să ştie lumea care a intrat în contact cu ei ce e de făcut!

Conducerea DGASPC Giurgiu a făcut sesizări în acest caz şi către Prefectură, dar şi către Ministerul Muncii. Linişte, până la această oră.

Este revoltător ce se întâmplă, la Giurgiu! Demisia, doamna prefect, demisia, domnule subprefect, demisia, parlamentari PNL de Giurgiu!

Să vă fie ruşine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.