Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a făcut această declaraţie, astăzi, în conferinţă de presă.

Foto din conferinţa de presă de azi

Nici legionarii nu procedau aşa cum procedează acum Prefectura Giurgiu! Această instituţie a devenit cel mai mare „organ” de presiune pusă asupra primarilor giurgiuveni, a unor firme, dar şi asupra unor instituţii. Poate- poate reprezentanţii acestora îşi vor schimba culoarea politică. În fiecare zi, directorii deconcentratelor se duc la Prefectură, ca la Mecca. Niciodată, în istoria acestui judeţ, nu s-a întâmplat aşa ceva.

Mai nou, s-au pus cu toate tunurile pe Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu. Au verificat tot şi au amendat Centrul pentru Persoane Vârstnice de la Onceşti, cu 5.000 de lei, pentru ce credeţi? Pentru că nişte chiuvete nu erau inscripţionate. Ce trebuia să scrie pe chiuvete ca să fie ei mulţumiţi? Ştiu că aveau interesul să-l închidă, dar lucrurile au ajuns deja prea departe.

Când am aflat că au descins acolo, mi-am imaginat că s-au dus să le explice oamenilor de ce nu şi-au luat salariile la timp. Puteau măcar să le mulţumească, deoarece DGASPC Giurgiu este printre singurele direcţii din ţară unde nu am avut angajaţi sau beneficiari infectaţi cu COVID-19!

În loc să ne ajute să găsim soluţii pentru ca angajaţilor să nu le mai întârzie salariile, în loc să se preocupe să-i sprijine pe primari, ei sunt puşi pe dat amenzi, pe hărţuire şi presiune!

Profit de ocazie să îi transmit doamnei prefect şi să nu se mai împăuneze în ceea ce priveşte aparatul Real-Time PCR, pentru că nu are absolut niciun merit! Consiliul Judeţean Giurgiu a făcut toate demersurile şi a depus documentaţia la Ministerul Sănătăţii pentru acreditarea echipamentului medical”, a declarat Marian Mina.

Foto copertă Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.