Anunţul a fost făcut joi, 16 iulie, în conferinţă de presă, întâlnire la care a participat şi Marin Constantin, alături de cei din conducerea organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu.

„Îi mulţumesc domnului Marin Constantin şi mă bucur că s-a alăturat echipei noastre. El a ocupat, de-a lungul vremii, funcţii importante, a fost şi director al Casei de Asigurări de Sănătate, apreciază valorile social-democrate şi sunt convins că dumnealui şi echipa sa vor reuşi să modernizeze comuna Roata de Jos. Am apreciat întotdeauna oamenii serioşi, iar eu cred că un partid se reconstruieşte cât timp este în Opoziţie. Asta am apreciat, când un om vine lângă tine nu când eşti la Putere, ci când eşti în Opoziţie. Oportuniştii întotdeauna pleacă la partidele aflate la putere, după ciolan”, a spus preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău.

La rândul său, Marin Constantin a declarat că a decis să se alăture PSD Giurgiu pentru proiectul acestei echipe.

„Am avut permanent un dialog cu cei din conducerea PSD Giurgiu, cu domnii Bădălău şi Mina, şi am fost încântat de proiectul organizaţiei judeţene, astfel că am hotărât să merg alături de aceasta. Am avut discuţii şi cu cei din echipa mea, sunt alături de mine şi ştiu că vom face lucruri bune împreună”, a declarat şi Marin Constantin.

Împreună cu el sunt şapte consilieri locali din Roata de Jos, dar şi foarte mulţi susţinători din comună, Marin Constantin fiind convins că la fel de mulţi giurgiuveni din echipa PSD Roata de Jos vor rămâne alături de el.

1 COMENTARIU

  1. […] Anunţul a fost făcut joi, 16 iulie, în conferinţă de presă, întâlnire la care a participat şi Marin Constantin, alături de cei din conducerea organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu. „Îi mulţumesc domnului Marin Constantin şi mă bucur că s-a alăturat echipei noastre. El a ocupat, de-a lungul vremii, funcţii importante, a fost şi director al […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: ULTIMA ORĂ: Marin Constantin preia organizaţia PSD Roata de Jos […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.