Surse din Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu ne-au informat că, astăzi, s-au trezit în instituţie cu o armată de „controlori” de la Prefectură şi de la mai multe subordonate. „Descinderile” au vizat purtarea măştii de protecţie şi respectarea distanţării sociale între angajaţi.

Fabulos, doamna prefect, bine că aţi terminat cu şeful Toma Petcu sau cu Beianu ori cu Alexandru Andrei care s-au fălit zilele trecute cu fotografii făcute în interior, fără mască şi fără vreo distanţare. Să nu mai zicem de Marian Măroiu care-a „pupat” tot ce-a prins pe stradă, recent, într-un marş electoral. Pe ăştia i-aţi amendat? Sau aveţi ordin să executaţi doar PSD-işti şi tot ce mişcă în instituţiile unde nu aţi reuşit voi să vă impuneţi oameni?

Ce speraţi să găsiţi acolo? Ce speraţi, să mai vărsaţi nişte bani la bugetul de stat din salariile pe care, tot din cauza Guvernului PNL, oamenii de la DGASPC Giurgiu nu şi le-au luat luni la rând? Tot cu ei vreţi să vă faceţi bani la bugetul naţional? Când au venit să vă ceară ajutor cu privire la întârzierea salariilor, aţi ridicat din umeri, v-aţi făcut că munciţi şi i-aţi pasat repede la Consiliul Judeţean.

Acum, când e vorba despre controale, vă năpustiţi asupra lor cu jde mii de oameni de la DSP, DSV, ITM şi ce-oţi mai fi trimis la ei, acolo.

Chiar nu vă este ruşine? Măcar, când v-au spus că nici luna asta nu şi-au luat banii, le-aţi răspuns că îi veţi ajuta sau eraţi preocupaţi să tăiaţi chitanţe şi să-i puneţi să plătească din banii pe care doar Orban şi Cîţu ştiu când or să-i mai ia?

Vă reamintim că, până în prezent, DGASPC Giurgiu este poate singura unitate din ţară de profil unde nu s-au înregistrat probleme din cauza COVID 19. În plus, un control similar pe tema „măştilor” a mai fost făcut la DGASPC Giurgiu şi acum o săptămână!

Dacă astea nu sunt presiuni, ce mai sunt doamna prefect? Alo, don Tomiţă Petcu, dvs ştiţi de treburile astea sau le ştiţi prea bine? Nu de alta, dar dacă-i mai presaţi mult pe oameni, nici nevestele n-o să vă mai voteze în septembrie.  Pariu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.