Probabil pentru că nu l-a băgat şi pe el în seamă liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, azi, în conferinţa de presă, deputatul traseist- zis şi „Cârtiţa vânzătoare de oameni şi partide”- Toma Petcu s-a gândit, se pare, să spună şi el repede ceva ca să pară important. Doar că a reuşit să trosnească o prostie mare, mare cât capacitatea abdominală a dumnealui. Că nu tuturor ideile ne vin din cap.

Fără să-l întrebe nimeni nimic, s-a grăbit să dea el o declaraţie unei publicaţii locale şi cităm din articolul cu pricina: „Toma Petcu precizează că Niculae Bădălău nu ar putea accede la Curtea de Conturi, fără certificat ORNISS, și că, spune deputatul PNL, i-ar fi aproape imposibil liderului PSD să obțina acest certificat…”

“Probabil că domnul Bădălău se gandește cu groază că trebuie să își obțină certificatul ORNISS, și sunt convins că știe foarte bine că nu îl poate obține, astfel că a calculat să renunțe să mai obtină funcția mult dorită. Ii va fi foarte greu să obțină acest certificat”, a zis Petcu.

Ori habar n-aveţi ce înseamnă certificatul cu pricina ori iar v-au spart ăştia contul de Facebook şi postează bancuri în numele dvs.!

Certificatul la care face referire Petcu se referă la accesul unei persoane la informaţii clasificate. L-am contactat telefonic pe Niculae Bădălău, validat recent de Parlament pentru funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Conturi, şi iată ce ne-a declarat:

“Atât timp cât am fost ministru al Economiei, am avut în subordine toată industria de apărare militară şi, în plus, am făcut parte şi din Consiliul Superior de Apărare al Ţării, condus de preşedintele României. Am avut deci toate certificatele ORNISS posibile! Aşa că, domnul traseist Toma Petcu îşi face griji degeaba pentru mine. Sigur, înţeleg că pentru unul ca dumnealui e imposibil să ajungă vreodată acolo. Nici n-a visat, dar nici nu va ajunge! Cât priveşte subiectul cu ameninţările către primari, să se uite mai bine la ce se petrece acum în judeţ, cu amenzi şi presiuni. În plus, îi recomand călduros să se gândească de două ori înainte să lanseze acuzaţii la adresa mea!”, ne-a declarat Niculae Bădălău.

1 COMENTARIU

  1. […] Probabil pentru că nu l-a băgat şi pe el în seamă liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, azi, în conferinţa de presă, deputatul traseist- zis şi „Cârtiţa vânzătoare de oameni şi partide”- Toma Petcu s-a gândit, se pare, să spună şi el repede ceva ca să pară important. Doar că a reuşit să trosnească o prostie […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Alo, dom’ deputat PNL Toma Petcu, dacă tăceai, TRASEIST…, pardon, filosof rămâneai! Niculae … […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.