Dacă n-ar fi de plâns, ar fi de râs! Sigur, cetăţenilor din comuna Frăteşti, judeţul Giurgiu, numai de râs nu le arde, văzând că timpul stă în loc în toate satele lor, sub conducerea controversatului Marian Cărăţeanu. De ani buni, acolo nu se mai construieşte nimic, nu există drumuri bune, nimic, deşi comuna este atât de aproape de municipiul Giurgiu şi ar fi putut cunoaşte o dezvoltare continuă.

Ghinion!, vorba lu’ Iohannis.

Un cititor ne-a trimis câteva fotografii şi un filmuleţ(pe care îl puteţi viziona AICI! ) cu o nouă „mare realizare” a primarului Cărăţeanu. El s-ar fi lăudat în tot satul Remuş că le asfaltează el drumurile, numai că uitaţi ce-a ieşit:

Cum s-ar zice, curat murdat asfaltul ăsta din nisip, don primar! Atât merită oamenii care v-au dat încrederea lor, atâta amar de vreme? Realizaţi că la prima ploaie serioasă, tot nisipul ăla se curăţă şi oamenii vor călca iar în gropi?

E de Doamne fereşte, zău!

1 COMENTARIU

  1. […] Dacă n-ar fi de plâns, ar fi de râs! Sigur, cetăţenilor din comuna Frăteşti, judeţul Giurgiu, numai de râs nu le arde, văzând că timpul stă în loc în toate satele lor, sub conducerea controversatului Marian Cărăţeanu. De ani buni, acolo nu se mai construieşte nimic, nu există drumuri bune, nimic, deşi comuna este atât […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: FOTO/VIDEO: Altă „mare realizare” a primarului Cărăţeanu: „Asfaltare” cu chişai pe drum… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.