Anunţul a fost făcut, astăzi, în conferinţă de presă.

„Îi urez bun (re)venit în echipa PSD Giurgiu domnului avocat Emil Vucă, un prieten de-al nostru şi un PSD-ist de seamă. Revenirea lui alături de noi este un câştig pentru organizaţia noastră şi împreună vom coordona campania pentru alegerile locale”, a declarat preşedintele executiv al PSD Giurgiu, Marian Mina.

La rândul său, Emil Vucă a declarat: „Am ajuns la concluzia că este timpul să mă realătur echipei PSD din care am făcut parte şi faţă de care am stat deoparte o perioadă, din motive personale. PSD este singurul partid din care am făcut parte şi am să îmi ţin acest obicei. Vin cu ideea de muncă, de echipă, de muncă în echipă, conştient că sunt momente grele, pe care îmi doresc să le depăşim, găsind împreună soluţii. Am încredere că atât toţi colegii mei sunt animaţi de acelaşi spirit şi vom pune umărul la treabă”.

1 COMENTARIU

  1. […] Anunţul a fost făcut, astăzi, în conferinţă de presă. „Îi urez bun (re)venit în echipa PSD Giurgiu domnului avocat Emil Vucă, un prieten de-al nostru şi un PSD-ist de seamă. Revenirea lui alături de noi este un câştig pentru organizaţia noastră şi împreună vom coordona campania pentru alegerile locale”, a declarat preşedintele executiv al PSD […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Avocatul Emil Vucă revine în echipa PSD Giurgiu […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.