După publicarea articolului “Secretarul general al PNL Giurgiu, Florian Velicu, vrea să revină în administraţia PSD-istă?”, împricinatul, ca să zicem aşa, ne-a răspuns la câteva dintre cele menţionate în articol, prin intermediul unei reţele de socializare.

Bineînţeles, dl. Velicu a ocolit ce era cel mai important, aşa că îi mai dăm încă o şansă ca să-şi dovedească buna credinţă, iar noi să eliminăm astfel orice dubiu cu privire la acuzaţia dumnealui că articolul ar fi o “manipulare ordinară”.

Astfel, îl rugăm frumos să ne mai răspundă, public, la câteva întrebări:

  1. Anterior datei de 27.01.2020, aţi efectuat vreun demers în vederea ocupării funcţiei de director general al APDF Giurgiu?
  2. Pe data de 27.01.2020, când aţi solicitat concediu fără plată de la ADI “Sănătate Asigurată prin Apă Curată”, ştiaţi că urmează să ocupaţi funcţia de director general al APDF Giurgiu?
  3. Dacă răspunsul este afirmativ, vă mai întrebăm şi noi încă o dată: de ce aţi solicitat concediu fără plată pentru 6 luni(prin suspendarea contractului de muncă) şi nu v-aţi înaintat demisia de la ADI?
  4. Care este durata mandatului dumneavoastră în funcţia de director general al APDF Giurgiu?
  5. Prin contestarea la Tribunalul Giurgiu a deciziei de concediere, consideraţi că vi s-a făcut o nedreptate şi, în acelaşi timp, solicitaţi şi 200.000 de lei cu titlu de despăgubiri. În cel fel aţi fost afectat din punct de vedere financiar de decizia de concediere şi cum aţi evaluat acest fapt la valoarea de 200.000 de lei?
  6. În ipoteza în care ADI “Sănătate Asigurată prin Apă Curată” consideră că acţiunea dvs. în justiţie ar fi îndreptăţită şi efectuează măsurile reparatorii prin anularea deciziei de concediere, intenţionaţi ca, începând cu data de 28.07.2020 să reveniţi în funcţia de director executiv al ADI “Sănătate Asigurată prin Apă Curată”?

Şi încă ceva, dacă aveţi dreptate cu privire la faptul că, pe timpul suspendării contractului dvs, putea fi angajat un alt om pe funcţia respectivă, vi se pare normal ca persoana cu pricina să fie trimisă acasă, imediat după ce vă întoarceţi dvs? Adică, dumneavoastră vă faceţi viaţa la APDF şi, când sau dacă n-o mai fi să fie, hai, eliberaţi biroul de la ADI, că s-a întors Velicu! Serios?

Vi se pare cinstit şi moral?

Vă mulţumim!

1 COMENTARIU

  1. […] După publicarea articolului “Secretarul general al PNL Giurgiu, Florian Velicu, vrea să revină în administraţia PSD-istă?”, împricinatul, ca să zicem aşa, ne-a răspuns la câteva dintre cele menţionate în articol, prin intermediul unei reţele de socializare. Bineînţeles, dl. Velicu a ocolit ce era cel mai important, aşa că îi mai dăm încă o şansă ca […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Domnule PNL-ist Florian Velicu, nu mai ocoliţi răspunsul! De ce nu v-aţi dat demisia de la ADI, c… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.