Este de-a dreptul incredibil ce se întâmplă în ţara asta!

Astăzi, mai mulţi salariaţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu voiau să protesteze în faţa Ministerului de Finanţe, pentru că nu şi-au luat salariile de 2 luni.

Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a anunţat, pe Facebook, faptul că oamenilor nu li s-a dat voie să-şi strige nemulţumirile în stradă, pe motivul că suntem în stare de alertă.

„Am vrut să fiu şi astăzi alături de angajaţii DGASPC Giurgiu, la protestul ce ar fi trebuit să aibă loc la Ministerul de Finanţe, însă oamenilor nu li s-a permis să-şi strige nemulţumirile! Protestul lor nu a primit aprobare. Este incredibil ce se întâmplă! Iată un alt motiv pentru care Guvernul insistă cu prelungirea stării de alertă: să împiedice mitingurile de protest!

Situaţia colegilor mei este disperată pentru că au intrat în cea de-a 3-a lună de când nu şi-au luat salariile. Nu mai au bani pentru hrană, nu-şi mai pot plăti dările către stat, ratele, utilităţile! Iar Guvernul ne întoarce spatele de fiecare dată când îi cerem să ne dea banii pentru a putea plăti aceste salarii.

Situaţia este gravă la nivelul întregii instituţii pe care o conduc. De luna viitoare, este posibil să nu mai putem achita drepturile salariale ale tuturor angajaţilor Consiliului Judeţean, respectiv ai subordonatelor!

Niciodată, în ultimii 30 de ani, nu s-a mai întâmplat ca autorităţile locale şi judeţene să ajungă în pragul falimentului. Niciodată nu s-a mai întâmplat să rămânem fără bani de salarii, la jumătatea anului. Avem cel mai incompetent Guvern din istoria României.
Sper ca, măcar în ceasul al 12-lea, Executivul să lase politica la o parte şi să facă ceva pentru români! Nu poţi condamna la sărăcie milioane de oameni, doar pentru că cei care conduc o primărie sau un judeţ nu sunt de la PNL!”, a scris Marian Mina, pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. […] Este de-a dreptul incredibil ce se întâmplă în ţara asta! Astăzi, mai mulţi salariaţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu voiau să protesteze în faţa Ministerului de Finanţe, pentru că nu şi-au luat salariile de 2 luni. Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a anunţat, pe Facebook, faptul că oamenilor nu […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Preşedintele CJ Giurgiu: Angajaţilor DGASPC Giurgiu nu li s-a permis să protesteze în faţa Mini… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.