Un cititor ne-a trimis, noaptea trecută, mai multe fotografii făcute în faţa Prefecturii Giurgiu, după ora 22.00. În imagini se pot observa prefecta Aneta Matei, deputatul PNL Toma Petcu, deputatul PNL Alexandru Andrei şi încă două persoane din care una seamănă perfect cu şeful ITM Giurgiu, Cristian Anculescu. De asemenea, doamna brunetă este cumva soţia deputatului Andrei, doamna avocat Mădălina? Interesant…

Surse politice ne transmit că săptămânal ar avea loc asemenea întâlniri de taină, la Prefectura Giurgiu, până noaptea târziu, instituţia părând a fi, iată, transformată într-un adevărat sediu de campanie al PNL.

Pentru că, ce altceva decât politică ar putea discuta cei doi parlamentari- cu funcţii de conducere în PNL Giurgiu- cu prefectul Aneta Matei, la ora aceea? Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă nu este activat şi, oricum, cei doi deputaţi nu fac parte din structură.

Guvernul(reprezentat, sub o formă sau alta de personajele cu pricina) NU ajută judeţul Giurgiu la niciun capitol. N-au bani pentru salariile DGASPC, n-au bani să dea înapoi Consiliului Judeţean pentru lupta împotriva COVID-19, n-au bani pentru primării. Deci, domnilor PNL-işti, ce mama dracului căutaţi voi, la miez de noapte, la prefecta Aneta, într-o instituţie publică ce ar trebui să fie apolitică?

Ce? Despre ce vorbiţi?

Nu e normal să ne întrebăm dacă nu cumva faceţi tot felul de strategii ce privesc deconcentratele şi controale( la ordin?) asupra celor care „vă deranjează”? Că tot v-aţi pus oamenii voştri la conducerea instituţiilor respective!

Nu e normal să ne întrebăm dacă nu cumva discuţiile voastre vizează primarii care nu se lasă păcăliţi de promisiunile voastre sau speriaţi de ameninţări?

Având în vedere că nu s-a văzut până acum niciun ajutor concret din partea voastră pentru Giurgiu, nu e normal să presupunem că faceţi politică, noaptea ca hoţii, într-o instituţie apolitică care ar trebui să se preocupe exclusiv de politica cetăţenilor?

Să nu ne spuneţi că, de fapt, cei doi PNL-işti veniseră de la vreun chef şi v-au rugat frumos să-i lăsaţi să se ca… ce-n(scuzaţi!) Prefectură, că nu mai ajungeau până acasă!

Doamna prefect, păi, ce facem, sunteţi sau nu sunteţi „marioneta” lui Toma Petcu, aşa cum a tot scris presa giurgiuveană de când v-aţi instalat la Prefectură? Să nu vă mai enervaţi, doamnă, când o să se mai scrie despre dumneavoastră că sunteţi la ordinul dlui deputat Petcu, n-are sens, că prea vă „străduiţi” s-o demonstraţi, zău!

1 COMENTARIU

  1. […] Un cititor ne-a trimis, noaptea trecută, mai multe fotografii făcute în faţa Prefecturii Giurgiu, după ora 22.00. În imagini se pot observa prefecta Aneta Matei, deputatul PNL Toma Petcu, deputatul PNL Alexandru Andrei şi încă două persoane din care una seamănă perfect cu şeful ITM Giurgiu, Cristian Anculescu. De asemenea, doamna brunetă este cumva soţia […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Politica PNL Giurgiu: Noaptea ca hoţii, la Prefectură! Ce căutau la ora aceea acolo deputaţii PN… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.