A fost odată ca niciodată, o doamnă Capră care avea foarte mulţi iezi PNL-işti în Prefectură, dar trei dintre ei îi erau mai apropiaţi, prin fişa postului.

Preocupată să-i ţină sătui şi în siguranţă, doamna Capră se pare că făcea absolut tot ce-i sugera Lupul cel Rău, cântându-le ieduţilor, la începutul programului(de 4 ore pentru unii dintre ei), următorul cântecel:

„Trei iezi cucuieţi,

Documente să scrieţi,

Directorii să-i schimbăm,

Pe şefu’ să-l încântăm!

Pe primari nu-i ajutăm,

Şi controale-efectuăm!

Că mama v-aduce vouă,

Funcţii bune,

Bani frumoşi,

Ieduţii mei valoroşi!”

Sigur, în povestea noastră, deocamdată, niciun ieduţ nu e halit de Lup, pentru că sunt cuminţi. Însă, ştie toată lumea, inclusiv ei că, dacă nu respectă îndemnurile din cântecel, capul lor va fi frumos aşezat la geamul sediului PNL Giurgiu de pe pietonală. Ca exemplu de nebună practică.

Somn uşor, copii!

*Acesta este un pamflet ce trebuie tratat ca atare!

1 COMENTARIU

  1. […] A fost odată ca niciodată, o doamnă Capră care avea foarte mulţi iezi PNL-işti în Prefectură, dar trei dintre ei îi erau mai apropiaţi, prin fişa postului. Preocupată să-i ţină sătui şi în siguranţă, doamna Capră se pare că făcea absolut tot ce-i sugera Lupul cel Rău, cântându-le ieduţilor, la începutul programului(de 4 ore pentru […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: PAMFLET: Poveşti PNL de adormit copiii: Capra cu trei iezi […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.