Deputatul PSD de Giurgiu Cristina Elena Dinu a postat, recent, pe pagina sa de Facebook, un mesaj pe acest subiect:

„Am participat astăzi, alături de președintele interimar al #PSD, Marcel Ciolacu si de colegi din #Comisia pentru Sănătate si Familie la discutia cu secretarul de stat Raed Arafat pe tema #măsurilor de protecție ce se impun dupa terminarea stării de alerta.

#PSD dorește ca și măsuri urgente:
-redeschiderea spitalelor pentru ca bolnavii cronici să aibă acces la tratament
-oprirea achizițiilor directe facute de Guvern.
– izolarea celor care vin în România din zone cu risc epidemiologic și testarea lor obligatorie după cele 14 zile, lucru care nu se întâmplă acum.
-adoptarea prin acte administrative ale Guvernului a obligativitații purtării maștii in spații inchise si a măsurilor de distanțare sociala.

Așteaptăm o #propunere concretă din partea Guvernului, pentru ca măsuri responsabile de protecție a sănătății populației să fie implementate prin decizii care #NU au legătură prelungirea Stării de Alertă.

PSD va sprijini din #Parlament implementarea unor măsuri responsabile de prevenire a infecției cu COVID 19 și de protejare a populației, dar #NU VA VOTA prelungirea stării de alertă, în absența celor două condiții esențiale – argumente epidemiologice certe și plan economic pentru susținerea economiei afectate de restricții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.