Preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a făcut această declaraţie, pe pagina sa de Facebook.

„Caracatiţa lui Cîţu e generoasă doar cu pilele partidului şi corporaţiile străine conduse de amicii lui Orban. Pentru firmele româneşti banii se dau în ritm de melc și după multe umilințe!

Presa dezvăluie cum 18 nulităţi liberale de prin toată ţara au parazitat de sus până jos Fondurile de Garantare şi Contragarantare. N-au nici o legătură cu finanţele, sunt doar #fini şi #consiliere de miniştri sau #amicii unor parlamentari PNL. “Scoala vieţii” a devenit biblia guvernării Orban!

Mai miră pe cineva că la IMM Invest creditele pentru firmele locale se dau cu ţârâita? În 3 luni, abia s-au aprobat scriptic un milliard şi ceva de lei pentru vreo 3000 de firme. În schimb, pentru 3 corporaţii străine din sfera de inters a liberalilor s-a găsit rapid fix un milliard ca spriin de urgenţă, să nu le scadă cumva profiturile.

#Caracatiţa lui Cîţu hrăneşte doar gurile lacome ale PNL&Co şi sufocă antreprenorii români. Orban a promis meritocraţie, dar partidul său oferă ţării Pile-Nepotism-Lăcomie!”, scrie Niculae Bădălău, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.