Stimată redacţie,

În publicaţia Giurgiu net a apărut un articol cu titlul “SURSE: PNL-iştilor le plac rău chermezele, pe timp de pandemie?! De data asta, petrecere mare, dată de şeful Gospodăririi Apelor Giurgiu”. Personal consider că acest articol are drept scop defăimarea subsemnatului. Cred că deontologic  ar fi trebuit să mă contactaţi şi să-mi cereţi punct de vedere vis-à-vis de informaţiile ce v-au fost oferite pe surse.  Vă rog să-mi acordaţi în publicaţia dumneavoastră spaţiul necesar pentru relatarea adevărului netrunchiat, în conformitate cu dreptul la replică.Spuneţi dumneavostră:

1- “ Revenind la Ionuţ Badea, surse politicie ne-au transmis că şi-ar fi început domnia în forţă. Mai exact pe 22 mai, aceleaşi surse de încredere ne-au spus că tânărul şef ar fi dat adunarea şi toţi angajaţii de la instituţie s-ar fi prezentat la Făcău, un sat al comunei Bulbucata unde instituţia are o cabană. S-ar fi lăsat cu miel la proţap, saramură de peşte, băuturi fine, lăutari.”Sursele pe care dumneavoastră le numiţi de încredere v-au dezinformat. În primul rând instituţia noastră are 165 de salariaţi. Chermeza despre care dumneavostră vorbiţi a fost de fapt o şedinţă de lucru cu personalul TESA la care au participat nu mai mult de 20 de persoane într-o sală în care încăpeau lejer peste 50 de persoane. Este adevărat că după terminarea şedinţei, mai exact după orele de program, am servit masa împreună cu personalul TESA. Au lipsit doar mielul la proţap, băuturile fine şi lăutarii. Adevărul mă obligă să vă spun că nu am avut niciun fel de muzică, nici măcar ambientală şi da, am consumat câte un şpriţ de vin. Am servit masa alături de colegii mei din dorinţa de ai cunoaşte mai bine. Am vrut ca oamenii să vadă că sunt la rândul meu un om normal pentru care nu există răzbunări politice. Cel mai important deziderat pentru un climat plăcut şi productiv în beneficiul instituţiei noastre este după părerea mea munca în echipă. Nu am fost şi nici nu pot fi de acord cu un mod de lucru dictatorial. Le-am solicitat colegilor mei când intră pe poarta instituţiei, politica trebuie lăsată afară. Putem fi adversari politici în afara programului. La serviciu suntem doar colegi, fiecare cu atribuţiunile lui conform fişei postului.

2 “ Tot potrivit surselor noastre directorul PNL-ist, la finalul petrecerii le-ar fi spus oamenilor că trebuie să pună bani ca să plătească ce au consumat. “Fără supărare dar cred că sursele dumneavoastră vă doresc răul. Mai mult ca sigur vor să decredibilizeze ziarul dumneavostră prin aceste informaţii de radio şanţ. Tot ce s-a consumat a fost plătit de noi toţi înainte de cu o zi sau două. La sugestia mea doar doamnele au fost exonerate la plată. Noi ceilalţi contribuind în mod egal la cheltuiala făcută.

3 “ Ne-au mai şoptit nişte păsărele că domnul director de la APE Şi-ar fi însuşit nu una ci două maşini ale instituţiei … am aflat că ar fi nişte controale, acum, la instituţie, întrucât pe foile de parcurs ar apărea în jur de 1.000 de kilometrii  făcuţi zilnic de domnul director … “Ca director al acestei instituţii, urmare a muncii de teren mi s-au pus la dispoziţie două autoturisme, unul pentru drum greu şi celălalt pentru drumuri neaccidentate. Zilnic, prin natura funcţiei şi din dorinţa de a cunoaşte lucrurile în amănunt conduc peste 300 de kilometri, alteori şi mai mult. Fac acest lucru deoarece sunt  nevoit să ajung la punctele de lucru, nu numai din judeţ dar şi în judeţele limitrofe, cum ar fi Teorman şi Ilfov conform bazinului hidrografic, unde avem puncte de lucru sau lucrări în execuţie. Urmare a articolului dumneavoastră eu personal am solicitat un control de la administraţia centrală, care îşi are sediul în oraşul Piteşti. Referitor la păsărele care v-au ciripit v-au minţit pentru că nu exista niciun control. Eu am solicitat acest control şi funcţie de rezultatul,  previzibil din punctul meu de vedere, îmi rezerv dreptul de a vă da sau nu în judecată. 

Cu stimă Ionuţ Badea

1 COMENTARIU

  1. […] Stimată redacţie, În publicaţia Giurgiu net a apărut un articol cu titlul “SURSE: PNL-iştilor le plac rău chermezele, pe timp de pandemie?! De data asta, petrecere mare, dată de şeful Gospodăririi Apelor Giurgiu”. Personal consider că acest articol are drept scop defăimarea subsemnatului. Cred că deontologic  ar fi trebuit să mă contactaţi şi să-mi cereţi punct […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Drept la replică […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.